2777
2789
عنوان

میخوام دوباره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 126 پست
آره تا این حد میدونم خیلی علاقه دارم فقط میخوام بدونم بعد که اختیارت دست خودت بود کار بلد شدی می‌تون ...

آره روانشناس کاربلد بشی سر و دست میشکنند برای کار توی کلینیکشون ساعتی هم که میخوای مراجع ببینی دست خودته

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
منی که زده شدم از درس 😢😭 موفق باشیی

چرا ؟

من خیلی فک کردم آزاد هم کار کردم ولی درس بخونی مدرک داشته باشی شخصیت داری کار خودتو داری البته باید مصمم ادامه بدی فقط علاقتون پیدا کن بعضی ها درسم نخوندن موفق شدن ولی باید علاقه رو پیدا کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟من خیلی فک کردم آزاد هم کار کردم ولی درس بخونی مدرک داشته باشی شخصیت داری کار خودتو داری البته ...

اینقدر ترمیم معدل سخت شده خسته شدم ، دیگه فعلا کنکور هم نمیدم 

آره روانشناس کاربلد بشی سر و دست میشکنند برای کار توی کلینیکشون ساعتی هم که میخوای مراجع ببینی دست خ ...

واقعا ؟ 

اینطوری که باشه خیلی خوبه البته میدونم مسیرش سخته و طولانی ولی دلم میخواد درس بخونم مدرک داشته باشم و از همون طریق شاغل بشم و چه بهتر که علاقم باشه

بعد اینکه شما تجربه ای دارین یا تحقیق کردین ؟

اینقدر ترمیم معدل سخت شده خسته شدم ، دیگه فعلا کنکور هم نمیدم

شاید نیاز داری یکم استراحت کنی با فکر باز شروع کنی 

البته میدونم سخته من که هنوز شروع نکردم 

واقعا ؟ اینطوری که باشه خیلی خوبه البته میدونم مسیرش سخته و طولانی ولی دلم میخواد درس بخونم مدرک داش ...

من به خاطر بیماریم خیلی توی محیط کلینیک قرار گرفتم و با یه روانشناس عااااالی آشنا شدم که با اینکه متخصص بیماری من نبود کارگاهشون رو شرکت کردم و هنوزم در ارتباطیم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
من به خاطر بیماریم خیلی توی محیط کلینیک قرار گرفتم و با یه روانشناس عااااالی آشنا شدم که با اینکه مت ...

آها خب امیدوارم هرچه زودتر بهتر بشی عزیزم بعد اینکه میشه حالا هر اطلاعاتی داری بهم بدی در این مورد

آخه خیلی میتونه بهم کمک کنه تو تصمیم گیری

آها خب امیدوارم هرچه زودتر بهتر بشی عزیزم بعد اینکه میشه حالا هر اطلاعاتی داری بهم بدی در این موردآخ ...

قربونت عزیزم ممنون♥️

چی میخوای بدونی عزیزم بگو توضیح بدم روانشناسی هم مثل بقیه مشاغل باید خیییلی عاشق باشی تا بتونی درد و رنج دیگران رو بشنوی و راهنماییشون کنی روحیت نباید خیلی حساس و زودرنج باشه باید تحمل کنی البته بستگی داره چه حیطه ای رو برای گرایشت انتخاب کنی مشاور تحصیلی و شغلی کمترین درگیری و روانشناسی بالینی به نظرم بیشترین درگیری با مراجعان و احساساتشون رو دارند

واقعا ؟ اینطوری که باشه خیلی خوبه البته میدونم مسیرش سخته و طولانی ولی دلم میخواد درس بخونم مدرک داش ...

اگه میخوای به عنوان روان درمانگر کار کنی

قبلش باید خودت هم درمان دریافت کنی

یعنی اساتید بزرگ و روانشناسایی که واقعا درمان انجام میدن؛ همزمان با تحصیلشون پیش تراپیست هم رفتن و اول مسائل خودشون رو حل کردن

اگه هدفت درمان کردن مردمه قبلش باید خودت بری درمان بشی

وگرنه نهایتا هر نفر رو ۵ جلسه بیشتر نمیبینی و اونم درمان که نمیشه هیچ بدتر میشه

کاری که خیلی از ظاهرا روانشناسای الان انجام میدن و هدفشون از درمان روان آدما به صرفا پول در آوردن از درد آدما تبدیل شده

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
قربونت عزیزم ممنون♥️چی میخوای بدونی عزیزم بگو توضیح بدم روانشناسی هم مثل بقیه مشاغل باید خیییلی عاشق ...

آره اینا روهم تحقیق کردم😅

ممنون که وقت میزاری امیدوارم به زودی کانل اوکی بشی مهربون

بعد اینکه میخوام بدونم چرا نباید زود رنج باشی یا احساساتی نباید باشی زیاد 

من بوده حتی با گوشی با کسی دوس میشدم کمک میگردم مشکلش حل می‌شده چندین نفر هستن که اگر الان بهشون بگین میگن آره حال مارو ایشون خوب کرد  منظورم اینه با اینکه روحیم احساساتی هس ولی میتونم کمک کنم 

میشه درمورد این بگی یکم

اگه میخوای به عنوان روان درمانگر کار کنیقبلش باید خودت هم درمان دریافت کنییعنی اساتید بزرگ و روانشنا ...

خیلی ممنون خیلی روان و گویا 

نه من آوا علاقم هس بعد مرحله بعد پول که خب الان برای هر کسی مهمه ولی خیلی علاقه دارم هرجا هم لازم باشه میرم اول خودمو اوکی میکنم  اگر شما هم اطلاعاتی داری خیلی خوشحال میشم بهم بگی

آره اینا روهم تحقیق کردم😅ممنون که وقت میزاری امیدوارم به زودی کانل اوکی بشی مهربونبعد اینکه میخوام ...

مرسی مهربونم♥️

یعنی اینکه نشینی با مراجعه کننده گریه کنی و خودت آشفته بشی و ذهنت تا چند روز درگیر همون مراجعه کننده اولی باشه و خوابت نبره از غم و غصه دیگران اینطوری خودت نابود میشی و مشکل مراجعه کننده رو هم نمیتونی حل کنی