2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مامانم برای زن عموم انجام داده بود فکر کنم. البته بچه‌هاست زنده نمودن.

الان خونه نیست از مامانم بپرسم ولی مثل دختر و پسر نبود انگار. برای خودش هم درست در نیومد ولی برای بقیه درست در اومد.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
سونوگرافی هم الان امکان خطا داره .این کارا که دیگه مشخره بازیه .واقعا معتقدی یه نخ و سوزن جنسیت بچه ...

من امتحان کردم رو هرکی درست بوده عزیزم هرکسی ی اعتقاداتی داره حالا چه راست چه دروغ اینم علمیه! 

هیق هیق 
من امتحان کردم رو هرکی درست بوده عزیزم هرکسی ی اعتقاداتی داره حالا چه راست چه دروغ اینم علمیه!

مشتاقم نتیجشو بعد از سونوگرافی بدونم و مشتاق ترم که دلیل علمی شو بدونم فکر میکنم همش خرافاته 

ببین ی سوزن بردار بعد نخش کن بذار روی مچ چپش بعد میچرخه جنسیت بچه رو مشخص میکنه اگه گرد چرخید دختره ...

اسی من دوقلوی دخترپسرم

الان کردم واسه تو عجیب غریب اومد فک کنم توام دخترپسری

نتیجه اومد خبر بده بهم

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
اسی من دوقلوی دخترپسرمالان کردم واسه تو عجیب غریب اومد فک کنم توام دخترپسرینتیجه اومد خبر بده بهم

چجوری بود؟؟ میشه بگی

من اول گرد چرخید بعد بدون اینکه وایسه خطی چرخید باز بدونه اینکه وایسه خطی و بعدش باز دایره ای

شما مال مادرت که دوقلو آورده چجوری چرخید؟ 

هیق هیق 
مشتاقم نتیجشو بعد از سونوگرافی بدونم و مشتاق ترم که دلیل علمی شو بدونم فکر میکنم همش خرافاته

این گفته ابوعلی سیناعه من حتی روی مادر بزرگم که چندتا از بچهاش سقط شدن هم امتحان کردم و خب من که نمیدونستم سقط شده هارو ولی اونا رو هم گفت

هیق هیق 

ایشون حتی باردار نیستند .میگن این کار رو انجام بدید ببینم در اینده بچم دوقلو پسر و دختر میشه یا نه .

بعد میگه کارم علمیه . یعنی اگر اینو یه متخصص زنان ببینه در جا سکته میکنه .

فکر نمیکردم توی این قرن هنوز از این خرافات باشه 

چجوری بود؟؟ میشه بگیمن اول گرد چرخید بعد بدون اینکه وایسه خطی چرخید باز بدونه اینکه وایسه خطی و بعدش ...

واسه مامانمم اولش گرد بود وایستاد تقریبا البته 

دوباره انجام دادم گرد بعد خطی بعد گرد باز گرد بعد خطی

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
واسه مامانمم اولش گرد بود وایستاد تقریبا البته دوباره انجام دادم گرد بعد خطی بعد گرد باز گرد بعد خطی

چندتا بچه اید به ترتیب؟ 

ببخشیدا😅

عین مال من دوقلو ها رو چرخید؟ 

هیق هیق 
ایشون حتی باردار نیستند .میگن این کار رو انجام بدید ببینم در اینده بچم دوقلو پسر و دختر میشه یا نه . ...

اهاااا من فک کردم ایشون بارداره ولی خب چه فرقی می‌کنه بعید می‌دونم توجیح علمی داشته باشه