از دیروز تا حالا یک تومن واسه شکم همکارام خرج کردم حبوبات خریدم غذای خوب درست کنن بخورن
حالاکه پول خرج کردم دارم فحششون میدم😂
همینطور که مارشمالو میخورم به اون یه تومن برباد رفته می اندیشم😭
شما چی؟
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم مهمون خیلی دوس دارم،اگرچه دیشب از سفر کاری برگشتم وخونم ترکیده بود،ظاهر اکی بودا،ولی یه هفته نبودم پدرودختر،باطن مثل هود وداخل کابینتا وکمد و...حسابی بهم نامرتب وکثیف کردن،هود وگاز با روغن یکی بود،ومهمونمم بار اولی،دیگه این هفته باید حسابی بچسبم به کارام،
یکی از خواهرشوهرام بعد ده سال بار اولیه که میخواد بیاد،به همراه مادرشوهر،غذام که شوید باقالی با مرغ ...
زشته واقعا زشته
این هم اسراف اونم واسه فامیل شوهر
صرفه جویی کجاست؟
قناعت کجاست ؟
آدرس خونتون کجاست؟😂
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
یکی از خواهرشوهرام بعد ده سال بار اولیه که میخواد بیاد،به همراه مادرشوهر،غذام که شوید باقالی با مرغ ...
به به
دست گلت درد نکنه
خیلی عالیه
خوش بگذره بهتون😍
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
منم یه زمانی حس تو رو داشتم احساس کردم دنیا به آخر رسیده و امیدی به زندگی ندارم البته من خودم باهاش کات کردم چون یه نامردی در حقم کرد هر وقت یادم میفتاد ذکر یونسیه میخوندم تا آروم شم خدا رو شکر فراموشش کردم و یکی بعدش اومد سر راهم تازه معنی عشق رو فهمیدم
من چون کلا احساسات نمیشناسم چیه یه روز بعد اون ادم فرقی با غریبه نداره برام