از دیروز تا حالا یک تومن واسه شکم همکارام خرج کردم حبوبات خریدم غذای خوب درست کنن بخورن
حالاکه پول خرج کردم دارم فحششون میدم😂
همینطور که مارشمالو میخورم به اون یه تومن برباد رفته می اندیشم😭
شما چی؟
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشحالم خدا روشکر. خونوادم روز زن برام سنگ تموم گذاشتن البته مجردم منطورم داداش و خواهرمه
به به ❤️
چی گرفتی حالا پرنسس؟
ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌
خیلی خوبم خونه رو تمیز کردمنشستم به صورت ادایی چایی میخورم و گربه جانمم رو پام لمیده😂
خدارو شکر
ان شالله همیشه به خوشی باشید
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
ناراحتمکات کردم با طرفبهم گفت مشکلات داره و نمیتونه بهم فکر کنه
خوبه که به موقع کات کردید
ان شالله هر چی خیر هست پیش بیاد
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت