2777
2789
عنوان

همین الان حس و حالت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشحالم خدا روشکر. خونوادم روز زن برام سنگ تموم گذاشتن البته مجردم منطورم داداش و خواهرمه

به به ❤️

چی گرفتی حالا پرنسس؟

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

خیلی خوبم خونه رو تمیز کردمنشستم به صورت ادایی چایی میخورم و گربه جانمم رو پام لمیده😂

خدارو شکر 

ان شالله همیشه به خوشی باشید

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

هیچی هیچ حسی ندارم مثل مرده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ناراحتمکات کردم با طرفبهم گفت مشکلات داره و نمیتونه بهم فکر کنه

خوبه که به موقع کات کردید

ان شالله هر چی خیر هست پیش بیاد

مهمونات کیان؟ چی میخوای بپزی؟😆😉

یکی از خواهرشوهرام بعد ده سال بار اولیه که میخواد بیاد،به همراه مادرشوهر،

غذام که شوید باقالی با مرغ وگوشت

ولی برای دسر فعلا فکری نکردم،شاید سالاد اندونزی،با ژله وکارامل ،بورانی،دقیق نمیدونم

دو تیکه طلا و پول.دیگه پررو شدم بازم میخوام😂😂

طلا هاتو که بدی به من دیگه پرو نیستی چیزی نمیخوای

هیچی هیچ حسی ندارم مثل مرده

دور از جون

دور از جون

ول کن نگو دور از جون 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

🫠ایشالاحس میکنم هیچی ندارم تو دنیا

حست طبیعیه هست چون تازه جدا شدین

زمان نیاز داری