2777
2789
عنوان

من حالم خیلی بده لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب قطعا سخته جواب خوبی رو با بدی گرفتی،بسپار بخدا،سعی کن آروم آروم از فکرشون بیای بیرون ،برا خودت و زندگیت برنامه های جدید بریز،هک بفکر پیشرفت خودت باش هم رابطه با همسرت،مهم نیست اونا چی فکر میکنند ،سعی کن ی هنر جدید یاد بگیری ذهنت فارغ بشه از اذیت،حیفه قلبت و جوونیت رو آسیب بزنی بافکر،باشوهرت برنامه بریز برید سینما،سفر ی روزه،باهک فیلم جدید ببینید تا اونم بهت نزدیکتر بشه،البته این نظر منه

ای بابا بگو تا ابد مگه اینکه هیچی برات مهم نباشه آخه مگه میشه حداقل دیگه براشون کار نکن بزار هرچی می ...

اصلا دیگه از اونموقع هیچ کاری نکردم براشون و مادرشوهرم وقتی میبینه می‌شینم مثل مهمون خیلی خیلی حرص میخوره و بهم تیکه میندازه

هیچی فقط گریه کردم خواستم جواب بدم شوهرم نذاشت ولی اگه خدایی باشه سرمو رو به آسمون کردم و گریه کردم ...

برای همین نمک نشناسی هاس من سعی میکنم برای کسی کاری نکنم...

چون هر خوبی ک ب هرکسی کردم ب بدترین نوع جوابمو دادن...

البته من مجردم و برای خانواده و گاهی همکارام میکردم..

خدا ب دلت صبر بده عزیزم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خب قطعا سخته جواب خوبی رو با بدی گرفتی،بسپار بخدا،سعی کن آروم آروم از فکرشون بیای بیرون ،برا خودت و ...

اونقدر ازش سرد شدن بخاطر اینکاراش دیگه دور و نزدیکش مهم نیست برام داغونم کردن خانوادش