من نه ساله ازدواج کردم .هفت سال اول تو یه ساختمون مشترک بودم با جاری بزرگ و مادر شوهرم. اینم بگم هرچی که بگید کشیدم . هر نوع اذیت و آزاری دیدم ازشون . دوساله از اونجا بیرون اومدم. شوهرم فقط وقتی باهام خوب بود که برای خانوادش خدمات داشتم. هر مریضی پیش میومد کرونا . سکته . خونه تکونی . همه چی من بودم با وجود شش تا خواهری که داشت . خیلی خیلی خیلی خوب بودم براشون . بارها و بارها کارای شخصی پدرشوهرمو انجام دادم بارها و بارها از خودم گذشتم .نمیگم کارم خوب بوده . تا اینکه شش ماه بعد از اینکه از اونجا دراومدیم شوهرم هفته ها منو میبرد دوباره برای تمیزکاری و کارای روزمره خونشون . هفته ها اونجا بودم برمی گشتیم سه روز خونه خودمون بودیم. دوباره میرفتیم. خیلی تلاش کردن ما از اونجا نریم و ور دلشون بمونیم اما نشد . برای همین سر لج افتادن با من و برادر شوهر کوچیکم بهم گفت چرا همش گازو میسابی میخوای تا بندازم جلوت . منم گفتم زورت به بقیه عروساتون نمیرسه به من روزتون میرسه مگه بد کردم مگه فقط گازو تمیز کردم من کل خونتون رو تمیز کردم. یهو برگشت گفت پدر سگ شوهرم بود و هیچ کار و حرفی نزد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عجببببب شوهرتم مثل خانوادشه بگوش باید خجالت بکشی. گلم ما توی زندگیت نیستم نمیشه کسی رو قضاوت کنیم اما باید یه بار سر ت بدی زندگیتو. شوهرت بایذ قدرتو بدونه
خب قطعا سخته جواب خوبی رو با بدی گرفتی،بسپار بخدا،سعی کن آروم آروم از فکرشون بیای بیرون ،برا خودت و زندگیت برنامه های جدید بریز،هک بفکر پیشرفت خودت باش هم رابطه با همسرت،مهم نیست اونا چی فکر میکنند ،سعی کن ی هنر جدید یاد بگیری ذهنت فارغ بشه از اذیت،حیفه قلبت و جوونیت رو آسیب بزنی بافکر،باشوهرت برنامه بریز برید سینما،سفر ی روزه،باهک فیلم جدید ببینید تا اونم بهت نزدیکتر بشه،البته این نظر منه
هیچی فقط گریه کردم خواستم جواب بدم شوهرم نذاشت ولی اگه خدایی باشه سرمو رو به آسمون کردم و گریه کردم ...
برای همین نمک نشناسی هاس من سعی میکنم برای کسی کاری نکنم...
چون هر خوبی ک ب هرکسی کردم ب بدترین نوع جوابمو دادن...
البته من مجردم و برای خانواده و گاهی همکارام میکردم..
خدا ب دلت صبر بده عزیزم
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی