2777
2789
عنوان

آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 30 پست
کل مدرسه ما ازمون دادن هزارتا مدرسه دیگه هم ازمون دادن من جزو سی نفر تجربیشون انتخاب شدم اینارو جهت ...

چی بگم والا عزیزم... باید باهاش حرف بزنم 

به‌نظرم بهتره تو این یک ماه دی اول تمرکزش رو روی امتحاناتش بذاره و بعد شروع کنه محکم بخونه به‌نظرت اینجوری بهتر نیست؟ 

کاربری دست دونفره...

موفق باشی جانم... راستش دخترم تو دولتی درس میخونه و بعد میگه مثلاً تو کلاس به این شلوغی شاید میشه گف ...

اتفاقا کتاب و جزوه زیادباشه ادم زده میشه

بگو نترس واقعا ادمای خفن و درسخون موفق میشن👍🏻موفق باشه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم والا عزیزم... باید باهاش حرف بزنم به‌نظرم بهتره تو این یک ماه دی اول تمرکزش رو روی امتحاناتش ...

اره

اصلا من میگم تا عید فقط کتاباشو بجوعهههه

همینننن

یه ماه اخر بشینه هوش و فلانم بزنه

کتابو فول باشه نمونه قبوله

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
عزیزم اصلا بچه رو اذیت نکن من نمونه دارم میخونم خیلی فرق ندارد با مدارس عادی فقط بچه هایش درس خونن.م ...

کلاس که میلیون براش خرج کردم عزیزم یعنی یک‌ساله هست و باید بره البته اساتید خوبی هم داره... دیگه نمیدونم والا من بیشتر از اون شور میزنم چون واقعاً خودش بخواد میدونم قبول نشه...🙌🏻

کاربری دست دونفره...

ارهاصلا من میگم تا عید فقط کتاباشو بجوعهههههمیننننیه ماه اخر بشینه هوش و فلانم بزنهکتابو فول باشه نم ...

البته ها

نمونه ما که امسال با تیز یکی شد دوتا دفترچه رو تمزمان امتحان دادیم، سوالای نمونه هم مفهومی و سخت بودا

ولی کتابو فول باشه میتونه از پسش بربیاد

ارهاصلا من میگم تا عید فقط کتاباشو بجوعهههههمیننننیه ماه اخر بشینه هوش و فلانم بزنهکتابو فول باشه نم ...

خدا خیرتون بده واقعاً... حالا پس من اگر تاپیکی باز کمکی چیزی بود تگتون میکنم ازتون کمک بگیرم

کاربری دست دونفره...

البته هانمونه ما که امسال با تیز یکی شد دوتا دفترچه رو تمزمان امتحان دادیم، سوالای نمونه هم مفهومی و ...

اره متأسفانه امتحانم یکی شده خیلی سخت‌تر شده

کاربری دست دونفره...

عزیزم اصلا بچه رو اذیت نکن من نمونه دارم میخونم خیلی فرق ندارد با مدارس عادی فقط بچه هایش درس خونن.م ...

دقیقا کلاس رفتن الکیه

۳۱ استان خیلی چرتوپرت بود ازمون امسال ما سخت تر بود واقعا

نمونه تفاوتش اینه بچه های با پشتکار داره که همه به فکردرسن با لسنکه جو رقابتی شاید نباشه توش

مدرسه عادی هرنخاله ای پیدامیشه واقعا... 

خدا خیرتون بده واقعاً... حالا پس من اگر تاپیکی باز کمکی چیزی بود تگتون میکنم ازتون کمک بگیرم

خوشحال میشم❤✨

دعا کنید امتحان دینی فردامو خوب بدم معلممون پوستمونو میکنه با نمره دادنش😂درسای عمومیم سخت میگیرن به ما حتی

اگه دخترتون انسانی یا ریاضی بخواد بره قبولیش راحت تره

دعا کنید امتحان دینی فردامو خوب بدم معلممون پوستمونو میکنه با نمره دادنش😂درسای عمومیم سخت میگیرن به ...

چون تراز نمونه و تیز انسانی و ریاضی خیلی کمتر از تجربی بود

دعا کنید امتحان دینی فردامو خوب بدم معلممون پوستمونو میکنه با نمره دادنش😂درسای عمومیم سخت میگیرن به ...

دخترم تجربی میخواد ولی تلاششو بیشتر برای نمونه میکنه تا تیزهوشان یعنی خودش میگه جو نمونه بهتره 

میفهمم شما رو دیگه یکیشو الان خونه دارم که غرغر فردا رو میکنه 😂

کاربری دست دونفره...

دخترم تجربی میخواد ولی تلاششو بیشتر برای نمونه میکنه تا تیزهوشان یعنی خودش میگه جو نمونه بهتره میفهم ...

اره خدایی نمونه بهتره جدی میگم😂ماهمینجوریش تو نمونه ببخشیددد ولی داریم پاره میشیم😂💔

ایول حال کردم😂

اره خدایی نمونه بهتره جدی میگم😂ماهمینجوریش تو نمونه ببخشیددد ولی داریم پاره میشیم😂💔ایول حال کردم� ...

رشته‌ات تجربیه؟ والا یکم شرایط درس خوندن راحت‌تر شده به نظرم😂

کاربری دست دونفره...

کلاس که میلیون براش خرج کردم عزیزم یعنی یک‌ساله هست و باید بره البته اساتید خوبی هم داره... دیگه نمی ...

نه بابا همون ۳۱ استان رو یکی دوبار بخونه نمونه رو قبول میشه کتاب خودشو خیلی بخونه