2777
2789
عنوان

آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان

104 بازدید | 30 پست

سلام به همه مامانا وقتتون بخیر 

راستش من دخترم امسال نهم هست و میخواست تو این آزمون شرکت کنه از تابستون هم کلاس می‌رفت ولی دیدم یه مدت داره دروغ میگه و فهمیدم از اول مهری درست درس نخونده یا به حسابی اصلا نخونده و فقط هرچی بوده شب امتحانی بوده سه‌تا درس اصلی رو کلاس میره و کتاب خریدم براش کلی و خودشم شدیداً علاقه داره ولی یجوری خسته شده و الان میشه گفت درساش داره روهم انباشته میشه... نمیدونم چی بگم واقعاً

امشب اومده میگه بنظرت مامان از الان شروع کنم بخونم قشنگ قبول میشم...

نمیدونم راستش بنظرتون دیر نیست؟ با این وضع قبول میشه؟

کاربری دست دونفره...

من خودم فقط کتابای خودمو خوندم جفتشو قبول شدم

تستم نزدم😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخونه ولی فشار نیارید قبول شه 

حقیقت شاید الان خیلیا بپرن به من یا بگن کشش رو نداشتی ولی من از تیزهوشان اصلا خاطره خوبی نداشتم

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

بخونه ولی فشار نیارید قبول شه حقیقت شاید الان خیلیا بپرن به من یا بگن کشش رو نداشتی ولی من از تیزهوش ...

مشکل اینه واقعاً میخواد ولی احساس میکنه دیره 

یعنی اینجوری که جلوی من حرف زد متوجه شدم البته بنظر من الانم دیر نیست و فقط ۴ ماه گذشته 

کاربری دست دونفره...

بخونه ولی فشار نیارید قبول شه حقیقت شاید الان خیلیا بپرن به من یا بگن کشش رو نداشتی ولی من از تیزهوش ...

دانشگاه تهرانی؟ پشمامم دانشگاهی که عاشقشممم🥹

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
مشکل اینه واقعاً میخواد ولی احساس میکنه دیره یعنی اینجوری که جلوی من حرف زد متوجه شدم البته بنظر من ...

چقدر مونده؟ 

با کیفیت بخونه قبوله

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

میشه میتونی واسش مشاور بگیری 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
دخترتون خستست و الان روحیشو نداره .سعی کنید حالشو خوب کنید و بهش انگیزه بدین .سخت تلاش کنه چرا که نه

درسته... خودش که واقعاً میخواد ولی یکم ناامیده

کاربری دست دونفره...

مشکل اینه واقعاً میخواد ولی احساس میکنه دیره یعنی اینجوری که جلوی من حرف زد متوجه شدم البته بنظر من ...

بهش بگید کتابای خودشو خوووب بخونه نمونه رو میاره

تیزهوشانم دوتا تست بزنه حله حالا با اینکه من نزدم

ولی اگه از هوشش مطمئنه کتاباشو خوب بخونه حله

نمونه دولتی به نظرم بهتراز تیزه من خودم نمونه تجربی میرم. نمونه منطقمون از تیزهوشانم بیشترخروجی داشته

بازم میگم هیچی تست به اون صورت نزدم بگین اصلا نگران نباشه از الان بخونه حله نخونه هم بازم حله😂فقط کتاباشو نذاره روز اخر جمع کنه

یه ماه اخر خواست میتونه تست هوش بزنه فقط

واقعاً رقابت سنگینه چی بگم والا گلم😂

کل مدرسه ما ازمون دادن هزارتا مدرسه دیگه هم ازمون دادن من جزو سی نفر تجربیشون انتخاب شدم اینارو جهت لین نیگم که بدونید اگه بخواید میشه❤

اکثرشون سیاه لشکرن فقط ازمون میدن

بهش بگید کتابای خودشو خوووب بخونه نمونه رو میارهتیزهوشانم دوتا تست بزنه حله حالا با اینکه من نزدمولی ...

موفق باشی جانم... راستش دخترم تو دولتی درس میخونه و بعد میگه مثلاً تو کلاس به این شلوغی شاید میشه گفت دونفر از من بالاترن و با این وضع قبولی من شانسی ندارم و احتمالا توی هر کلاس یکی دونفر قبول بشن... یعنی تو بگو کدوم کتاب و جزوه رو نداره😂

کاربری دست دونفره...

عزیزم اصلا بچه رو اذیت نکن من نمونه دارم میخونم خیلی فرق ندارد با مدارس عادی فقط بچه هایش درس خونن.من یدونه کتاب کمک درسی هم نگرفتم فقط می‌خوندم به قصد نمونه هم نه اصلا نمی‌خواستم آزمون بدم..فقط م کل خردادبکوب خوندم وتو سایت ها مختلف تست زدم... انشاالله اگه دوست داره از حالا شروع کنه  کتاباشو قشنگگ بخونه بعد تستشو بزنه اگه خواست کتاب ۳۱ استان تستاشو بزنه از حالا شروع کنه ۲ بار بخونه درضمن کلاس رفتنم پایه نهم الکیه وقت گیر خودش تو خونه بخونه اگه نفهمید کلیپ ببینه

موفق باشه🥰