2777
2789

امروز تو سرچای نی نی سایت دیدم که یه دختر با پسری ۲ سال در رابطه بوده پسر متاهل بود و دختر از این با خبر نبود و خودشو مجرد جا زده بود...

مگه نمیگن ماه پشت ابر نمیمونه پس چجوری همسر اون آقای لجن نفهمیدن تو این ۲ سال؟ 

😐😐😐

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خودش گاگوله خدا حتما نشونه داده بهش

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

دیگه ابرها سرعت جت ندارن عزیزم

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

یا شوهره حرفه ای بوده یا زنه تو سری خور و جرات چک کردن نداشته یا زنه خودش جایی سرش گرم بوده

اخه هر چقدرم حرفه ای باشه آخر که همسرش متوجه میشه 

اصلا مشخصات مردای متاهل چجوریه؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
پشت ابر نموند دیگ بعد دوسال لو رفت

اخه تعجب کردم چطور تو این دو سال همسرش نفهمیده 

دیگه ابرها سرعت جت ندارن عزیزم

خخخ😁😁😁

خب خودش گاگوله خدا حتما نشونه داده بهش

هر چقدرم گاگول باشه حداقل تا ۴ ماه میفهمه

اخه هر چقدرم حرفه ای باشه آخر که همسرش متوجه میشه اصلا مشخصات مردای متاهل چجوریه؟

خب نمیتونه زنگ و پیام و یه تایمی راحت جواب بده

گالری گوشیش مخفیه 

تصویری راحت جواب نمیده 

ممکنه دوتا گوشی داشته باشه 

ایناها بخشی از متاهلیه

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

بالاخره دستشون رو میشه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

خب نمیتونه زنگ و پیام و یه تایمی راحت جواب بدهگالری گوشیش مخفیه تصویری راحت جواب نمیده ممکنه دوتا گو ...

انلاین بودنش چی؟

تجربه کسب کنم😁😁😁

یا آقا حرفه ای بوده 

یا خانم خیلی شوت و بیخیال بوده ، شایدم کاملا قراردادی به این زندگی ادامه میدادن...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ: