jnjnjnjn مدیر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20575 عنوان خیانت و دروغ گویی وووووچرا زود لو میره | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست امروز تو سرچای نی نی سایت دیدم که یه دختر با پسری ۲ سال در رابطه بوده پسر متاهل بود و دختر از این با خبر نبود و خودشو مجرد جا زده بود...مگه نمیگن ماه پشت ابر نمیمونه پس چجوری همسر اون آقای لجن نفهمیدن تو این ۲ سال؟ 😐😐😐 یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋 دیروز | 20:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jnjnjnjn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20575 یعنی بگم چه خونه زندگی براش فراهمه،ماشینش،مسافرتای داخلی و خارجی،خریدای آنچنانی،باورت نمیشه حیف همسرش یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
songa عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1134 اخه به نظز من همسرشون تا ۳ .۴ ماه متوجه میشه خب بشه چکا مکنه مگ
jnjnjnjn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20575 خب بشه چکا مکنه مگ واااا شوهرش خیانت کنه بعد زنش هیچی نگه؟😐😐😐 یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
songa عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1134 واااا شوهرش خیانت کنه بعد زنش هیچی نگه؟😐😐😐 خب قهر میکنه توقع داری طلاق بگیره😐یکی میگفت شوهرش بهش خیانت کرده اینم هنگام خیانت فیلم گرفته بود گوشیشو همسرش چک میکنه فیلمو میبینه قهر میکنه میره خونه ددش شوهره میگ بابا من کردمش ندادم ک واسه چی قهر مکنی اونم برگشته بود😐زن خیانت کنه متهم میشه متا سفانه
jnjnjnjn مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 20575 خب قهر میکنه توقع داری طلاق بگیره😐یکی میگفت شوهرش بهش خیانت کرده اینم هنگام خیانت فیلم گرفته بود گو ... مرد غلط میکنه لطفا خیانت و عادی سازی نکنید خیانت توجیه و مرد و زن نداره یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋