2777
2789
عنوان

طلاق میخوام بگیرم از شوهر روانیم

452 بازدید | 42 پست

خودم ۲۳سالمه لیسانس دارم دنبال کارم خونوادم حمایتم میکنن ک جدابشم بچه هم ندارم ۵ ساله ازدواج کردم

راهنماییم کنین طلاق واسم خوبه یانه

شوهرم 

عصبی، خودشیفته اس، هیز هول، پول نداره ،خونه نداره ماشینش هم ب اسم باباشه ،دهن بینه، به شدت زیر سلطه خونوادس ،خونوادش یکسره پول میکنن ازش ،کتک میزنه، فحش میده ،اهل تفریح و مسافرت نیست با هزار التماس سالی یبار مسافرت میبره اونم کلی غر میزنه

غرغروئه،مسئولیت پذیر نیست، دروغگوئه،خونوادش خیلی بی‌فرهنگ و دخالت کن و دروغگو و نیش و کنایه زن هستن

حالا خوبی‌اش:یه شغل کارمندی داره ،استایلش خوبه ،چهرش معمولی خوبه،ورزشکاره،آدم ساده لوحیه،ابراز محبت کلامی خیلی میکنه،رابطه جنسی خیلی خوبه،واسه سرکار رفتن و درس خوندن حمایتم میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌دونم ! جای تو نیستم ولی ازینجا اگه بخوام بگم ، طلاق گزینه بهتریه اگه میدونی بدتر نمیشه برات 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بی پول هیز هول کتک زن فحاش=پک کامل برای بدبخت کردن یکی دوتا  بچه وگذروندن چهل سال ایندت در حسرت  

البته اگه ازاونایی که دوروز دیگه میگی وای شوهر نیست وای داره زن میگیره وای عجب کاری کردم یا از اونایی که دوباره یکی بدتر این بدون شناخت و با عجله انتخاب میکنی اصلا طلاق نگیر

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
همششششش ی طرف مردی ک دهن بین باشه روان برات نمیذاره

واقعا منم خیلی تو مخمه ، هرکی هر حرفی بزنه این میاد میگه آره تو اینستا اینجور میگفت ،دوستم اونجور میگفت ،همکارم یجور میگفت ،و پیاده میکنه افکار بقیه رو تو زندگی 

از خودش هیچ ایده ای نداره

عزیزم مگر ازدواج اسباب بازیه که با این مواردی که شما نوشتی محکمتر بشه یا با همین موارد نسخه طلاق کسی بپیچه آدم تمام این موارد برای هر آدمی متفاوت هست هرکسی یطور آدمی میپسنده اما جالبه ازدواج کردن و طلاق گرفتم مثل نقل و نبات شده ویترینی و سطحی شده ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
اگه استایلش بدردت میخوره بمون این آدما حتما خیانت میکننمن همسرم دقیقا خصوصیات همسر تو رو دارهاگه بخو ...

جدی میگی ؟شما چکار کردی با شوهرت؟

نه بابا گور بابای استایلش تا ۷۰ سال آدم قراره با استایل زندگی کنه؟!!