2777
2789

ای وی اف کردم و سه تا جنین انتقال دادم و اولین جنین 14اذر ودوتاجنین دیگه 17اذر ، روز 14انتقال بتا 38و دوروز بعد 105و دوروز بعدش 215، آیاالان بارداری من خارج از رحمی هست ؟و قرار شده فردا هم آزمایش بتا بدم تیتر بتام چند بشه نرمال هست هرچی میدونید بهم بگید خیلی حالم بده 

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

چه جالب جنینهارو روزای مختلف میشه انتقال داد 

چندتا جنین داشتید عزیزم؟

منم امیدوارم ۳ تا بهم انتقال بدن 🥺

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چه جالب جنینهارو روزای مختلف میشه انتقال داد چندتا جنین داشتید عزیزم؟منم امیدوارم ۳ تا بهم انتقال بد ...

خودت بخوای 3تا انتقال میده

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت بخوای 3تا انتقال میده

چ خوب ان شاءالله 

ان شاءالله چندقلو میشه برای شماهم .. 😍😍 فکر نمیکنم خارج رحمی باشه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چه جالب جنینهارو روزای مختلف میشه انتقال داد چندتا جنین داشتید عزیزم؟منم امیدوارم ۳ تا بهم انتقال بد ...

برا من ۵تا انتقال دادن🥹

خدا کنه ۲تاش تبدیل ب جنین بشه دلم نمیاد بقیش رو برم کورتاژ کنم😭

برا من ۵تا انتقال دادن🥹خدا کنه ۲تاش تبدیل ب جنین بشه دلم نمیاد بقیش رو برم کورتاژ کنم😭

چرا ۵ تا عزیزم .. وضعیت خاصی بود مگه؟ 

ان شاءالله دوقلو بشن پس یا ۳ و خدا براتون حفظشون کنه

منم فردا صبح میرم ازمایش بتا بدم دعا کنید مثبت بشم🥺خیلی بهش نیاز دارم ۱۵ روزه همه اسیرمن ازشون خجال ...

بی بی چک زدید؟ مثبت شده درسته 

واییی 😍😍😍😍😍 

چرا ۵ تا عزیزم .. وضعیت خاصی بود مگه؟ ان شاءالله دوقلو بشن پس یا ۳ و خدا براتون حفظشون کنه

مرسی عزیزم

مشکل ناباروری دارم تنبلی تخمدان🫠

ولی ۳۹تا تخمک داشتم موقع پانکچر و ۲۰تاشون جنین شدن😍

بی بی چک زدید؟ مثبت شده درسته واییی 😍😍😍😍😍

بی بی چک زدم روز مادر منفی شد

زنگ زدم ب دکتر بگم ک دکتر گفت هنوز زوده ۱۵ روز بعد از موعد پریود بی بی بزنی نشون میده ۳روز بعد موعدت برو ازمایش بتا

مرسی عزیزممشکل ناباروری دارم تنبلی تخمدان🫠ولی ۳۹تا تخمک داشتم موقع پانکچر و ۲۰تاشون جنین شدن😍

اخه عجیب بود پنج تا انتقال دادن خیلیی کم پیش میاد ریسک کنن .. گفتم شاید جنینا کم بوده ولی خدارو شکر زیاد بودن 

😍😍😍 توروخدا وقتی چندقلوییشون مشخص شد خبر بدید .. من وقتی ای وی اف مثبت میشه و کاربرا میگن ب همسرم میگم تا امیدوار شه نتیجه میگیریم 🤭

بی بی چک زدم روز مادر منفی شدزنگ زدم ب دکتر بگم ک دکتر گفت هنوز زوده ۱۵ روز بعد از موعد پریود بی بی ...

عزیزم یادتون هست ذخیره تون چند بود ؟ 

Fsh چطور ؟ هورمونی ک برای رشد فولیکولاست 

برای من یکم بالا بود بزور شد ۹.۹۹..  از کسایی ک ای وی اف میکنن میپرسم ببینم چطور پایینش اوردن یا با fsh بالا ای وی افشون کردن و مشکلی پیش نیومد 

اخه عجیب بود پنج تا انتقال دادن خیلیی کم پیش میاد ریسک کنن .. گفتم شاید جنینا کم بوده ولی خدارو شکر ...

فردا مثبت بشه بتام میام حتما میگم😍

دکتر من رو دستش نیست خیلی دکتر خوبیه خدا حفظش کنه

و من تو مطبش از هرکی میپرسیدم میگفتن بالای ۳تا انتقال دادن

دکترم میگه یک یا ۲ تا انتقال بدیم ریسکش بالاست ک بگیره یا نه ولی تعداد بالا انتقال بدیم نهایت ۳تاش میگیره یکیش رو گورتاژ میکنی 

اخه عجیب بود پنج تا انتقال دادن خیلیی کم پیش میاد ریسک کنن .. گفتم شاید جنینا کم بوده ولی خدارو شکر ...

انشالله هرچی زودتر شما هم نتیجه بگیری من دفعه اولم ک رفتم مطب دکتر بهم گفت تو تنبلی تخمدان نداشتی وضعت خیلی بهتر از بقیه مریض هامه رحمم عمق رحمم لوله هام و…حتی عکس رنگی هم منو نفرستاد

چند تا از خانم ها بودن ک تو مطب چند بار تخمک کشی میکردن ک یه بار تشکیل جنین بدن اونقدر تخمک هاشون کم‌و ضعیف میشه ولی خداروشکر من بار اولم تخمک هام زیاد بود هم جنین هامبار اول هم انتقالم مثبت بسه انشالله