2777
2789
عنوان

دیشب با دختره که دوستش دارم چت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 94 پست
آها آخه من و ریپ زدی

چون درست گفتی وایییی 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
خدایا به همین ساعات مقدس منو گاو کن از دست این دخترای😂😂😂😂😂لعنتی دو تا قلب ساده اس 😂بعد این اسی ...

خوب اگه ساده بود هبی میذاشت به اینشم فک کن خوب😂😂

ولی تا دوروز کلا رفته بودم تو هپروت یادش بخیر دوستام همه فک میکردن دیوونه شدم🤣

بیکاره بی آرررر😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه بعضیا همینجا گفتن اعتماد به نفس داشنه باش و جنتلمن باش و ...

اعتماد به نفس که باید داشته باشی ! 

جنتلمن بودن هم بستکی داره تو دید اون دختر چی باشه ! 

عزیزم تو درخواست دوستی بده 

من دو روز بهت توضیح بدم حله 😂

فقط خدایی باید قول بدی هدف  مورد ازدواج باشه ها!

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

۲۰ سالمه

اوه پس واسه همینه، مامانه میخواد مستقل بشی پول و خونه داشته باشی بعد بری جلو. ولی به نظرم با مادرت در میون بزار که ی خانومیه چادریه خوبه من ازش خوشم میاد نظرت چیه، یا میگه صبر کن که بگو از دستمون نمیره ؟  یا هم که میگه رفتی دانشگاه چشم و گوشت باز شدههه هاا😂😂😂

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

خوب اگه ساده بود هبی میذاشت به اینشم فک کن خوب😂😂ولی تا دوروز کلا رفته بودم تو هپروت یادش بخیر دوست ...

😂😂😂🤦‍♂️

یاده این دخترایی افتادم که از تیکه شنیدن و .. بدشون میاد 

بعد معرض میشن که چرا کسی به ما تیکه نمیندازه 🤦‍♂️😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

اعتماد به نفس که باید داشته باشی ! جنتلمن بودن هم بستکی داره تو دید اون دختر چی باشه ! عزیزم تو درخو ...

هدفم که ازدواجه    ولی خانوادم خبلی حساسن   فکر می کنن من گول دخترا رو میخورم😐   ممکنه مخالفت کنن   بگن که باید خودمون برات پیدا کنیم

اعتماد به نفس که باید داشته باشی ! جنتلمن بودن هم بستکی داره تو دید اون دختر چی باشه ! عزیزم تو درخو ...

من که میگم به دخترای مذهبی درخواست دوستی بده خوب نیست چون فکر میکنن حتما از ایناس که دائم با یکیه و زود رد میکنن، استارتر با خانواده اش در میون بزاره بهتره بعد خانواده با خانواده دختره و همینجور جلو برن!

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎

اوه پس واسه همینه، مامانه میخواد مستقل بشی پول و خونه داشته باشی بعد بری جلو. ولی به نظرم با مادرت د ...

اینطوریه که اگر بهش بگم   اصلا اهمیت نمیده    به شوخی میگیره 

فکر می کنه ۱۵ سالمه  

هدفم که ازدواجه ولی خانوادم خبلی حساسن فکر می کنن من گول دخترا رو میخورم😐 ممکنه مخالفت کنن ...

😳😳😳😳داداشی 

خدایی جای داداشمی بهت میگما 

البته اینجا ضایعس در جواب این جمله ات باید خصوصی بهت بگم 

نمیتونم اینجا بهت بگم 

درخواست بده خصوصی پیام بده بهت توضیح بدم داستان چیه و مشکل چی پیش میاد و ..! 

😂😂😂🤦‍♂️یاده این دخترایی افتادم که از تیکه شنیدن و .. بدشون میاد بعد معرض میشن که چرا کسی به ما ت ...

دقیقا تو خیابون کسی حرفی بزنه کلا قاطی میکنم میرم براشش😂

حالا یکی از دوستام رو یه پسره از فامیلاشون کراش بود اینم میاد با کله فامیل دست میده به این دختره هم میده فک کن این فرداش اومده بود دستش همینجوری رو هوا بود هی نگاش میکرد بوسش میکرد ینی قشنگ خل شده بود

بیکاره بی آرررر😁

اینطوریه که اگر بهش بگم اصلا اهمیت نمیده به شوخی میگیره فکر می کنه ۱۵ سالمه

تهش که چی؟ باید یه جوری باهاش در میون بزاری یا نه؟ مامانا وقتی پسراشون باهاشون حرف بزنن و همچین چیزی رو بهشون بگن بیشتر اعتماد به نفس میگیرن و میفهمن پسرشون مردی شده.

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎