2777
2789
الان دوتا نفس داری تو توروخدا برام دعا کن خودت میدونی چقدر سخته بگن بارداری و بعد بگن امکان داره بچه ...

الهی بحق علی اصغر امام حسین من بچمو از علی اصغر دارم انشای الله صحیح و سالم باشه سالم بغل بگیری گلم.

درکت میکنم واقعا سخته

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من لک لانه گزینی رو 12انتقال دیدم

منم ده روزگی دیدم خب بدن بابدن فرق داره دیر گرفته نگران نباش همین ک مثبت شده دیگه نرو صبر کن تا ۶هفتت کامل بشه بعد برو سونوواژینال واسه دیدن کیسه زردو جنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی بحق علی اصغر امام حسین من بچمو از علی اصغر دارم انشای الله صحیح و سالم باشه سالم بغل بگیری گلم. ...

فدای تو آبجی هروقت یادت افتادم برام ازته دلت دعاکن ، من ک دیگه چیزی از دستم برنمیاد همه و نوع نظر کردم ب همه امام ها متوسل شدم دیگه واقعا درمونده شدم ، کلی امید بستم بهش شوهرم از من بدتره بخداااا بس ک برا این بچه دست می‌زاره روشکمم باهاش. حرف میزنه ، خدا خودش ب همون رحم کنهه

برای مادرشدنم ی صلوات میفرستی خیلی ارزوشو میکشم😭

منم ده روزگی دیدم خب بدن بابدن فرق داره دیر گرفته نگران نباش همین ک مثبت شده دیگه نرو صبر کن تا ۶هفت ...

کی میشم 6هفته

فدای تو آبجی هروقت یادت افتادم برام ازته دلت دعاکن ، من ک دیگه چیزی از دستم برنمیاد همه و نوع نظر کر ...

اخی عزیزم الخی ب حرمت دل مهربون خودتو شوهرت ک سالم باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی میشم 6هفته

دوهفته دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ده روزگی دیدم خب بدن بابدن فرق داره دیر گرفته نگران نباش همین ک مثبت شده دیگه نرو صبر کن تا ۶هفت ...

ی جنین رو 14. اذر انتقال دادم دوتای دیگشم 17. اذر، یعنی چندهفتمه الان

ی جنین رو 14. اذر انتقال دادم دوتای دیگشم 17. اذر، یعنی چندهفتمه الان

جنینت چندروزه بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
3روزه

درسته ۱۹روزته ۱۶روزه انتقال دادی با روز جنینت میشه۱۹روز 

تهرانی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40