2777
2789

خانوما من مجردم و 5 روز پیش 2 دوز آمپول پروژسترون تزریق کردم با تجویز پزشک گفت بزن پریود شی ، ولی الان با گذشت 5روز از دیشب دارم از درد میمیرم کاملا حس و حال پریودی دارم ، خیلی ببخشید واژنم حس باز شدن داره ، ولی اصلا پریود نمیشم ، میترسم پریود نشم تا ۲ هفته هم ، کسی اینجوری شده؟ چیکار کنم پریود شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلی تخمدان تشخیص داده ، کیست اینا ندارم ، به خاطر موهای زائد ام داده این دارو رو

ببین بدون آمپول هم میتونی پریوداتو منظم کنی اگه میخوای درمان بشی اول چیپس پفک غذای چرب فست فود و حتی رب کارخانه ای کمپوت کلا وسایل کنسرویی رو حذف کن اگه وزنت بالاست بیار پایین روزی حتماااااا حتمااااااا یک ساعت پیاده رویی کن خوابتو منظم کن شیرینی جات حذف کن  کلا اصلاح سبک زندگی کن دو ماه این روش و پیش بگیر سر دوماه بدون دارو پریود میشی عزیزم شک نکن بجای اینا میوه سبزیجات زیاد بخور تحرک داشته باش...و اینکه اگه این روش و پیشنگیری موی زائدت زیادتر میشه خدای نکرده کیست هم میگیری و خدای نکرده نازایی داره