2777
2789
عنوان

به قول دوستم فکر کنم دختر خرابی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 92 پست
تو گزینه ازدواج واسه پسرا نیستی متاسفانه

من اصلا دوست ندارم الان ازدواج کنم که شما منو گزینه در نظر میگیری

حرفتون از حرف دوستمم بدتر بود واقعا 

چرا یه دختر باید به چشم گزینه باشه اصلا؟

وقتی به پسره گفتم به دوستی دختر پسر اعتقادی ندارم دوستم اینطوری جوابمو داد که این همه جاست فرند داری ...

بخدا شاید باورت نشه خندش عصبی از روی حسادته که چرا به اون پیام نمیده کسی 

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو گزینه ازدواج واسه پسرا نیستی متاسفانه

پسرایی که خودشون پیام میدن گزینه نیستن برا اردواج 

چرا برعکسشو نمیگید دخترو مث کالا میدونید

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

تصور کن یه پسر تو کلاسه باهمه دخترا میگ میخندهاینو ب همسری برمیگزینییا پسرا متین سنگین کدوم

من با هیچ پسری تو کلاس نگفتم و نخندیدم خودشون شمارم رو تو گروه های کلاسی دارن پیام میدن!

حضورا من کاری به کسی ندارم 

ادم با همکلایسیش شوخی کنه وله؟همکلاسی رفیقه دیگهحالا ن که خیلی ولو باشی اما دوتا استیکر خنده مشکل ند ...

ببین عق و منطق پسرا با دخترا فرق میکنه گلم

ما واقعا منظوری نداریم اما اونا پیش دوستاشون پشتمون حرف میزنن

دیدم ک میگن

ی سری تو دانشگاه چندتا پسر داشتن حرف میزدن میگفت بابا هوله دختره ی دانشگاهو اباد کرده میگه دوست معمولیم بعد زنگ زد ب دختره زد رو اسپیکر پیش دوستاش

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من اصلا دوست ندارم الان ازدواج کنم که شما منو گزینه در نظر میگیریحرفتون از حرف دوستمم بدتر بود واقعا ...

ارتباطتتو با پسرا محدود کن

اگ دوس نداره اسمت در بره

اینجا ایرانه

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

اگه نسبت به پسری حسی داری و اون ادم خوبیه و شرایط ازدواج داره باهاش میتونی حرف بزنی ولی بقیه رو نه تحویل نگیر جواب نده مگر در حد درس خیلی کوتاه و سنگین

پسرای دانشگاه تو سن مسخره بازی هستن ، حتی ممکنه بشینن بخندن که مثلا تو هم با فلانی چت کردی دیدی چه جوری جواب میده و فلان ، همونطور که تو کلاس ادا اطوار و مسخره بازی درمیارن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ساده اید دوستش خیر خواهشه چه حسودمیدونی پشت سرش چی میگن؟

اکثر دوستا حسودن من اینو به چشم دیدم که میگم

شاید حسودیش میشه که دوستش با همه اجتماعی برخورد میکنه و با هم کلاسیاش برخورد خوبی داره

من با هیچ پسری تو کلاس نگفتم و نخندیدم خودشون شمارم رو تو گروه های کلاسی دارن پیام میدن!حضورا من کار ...

حضورا باشه ب نظرم بهتره تا پیام

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همه اینا به کنار. شاید شما دوست داشته باشی با تمامی پسرای دانشگاه چت کنی و حرف بزنی.دوستت چطور اطلاع داره حتما خودت میگی. بی سیاستی.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
منم برام سوالهمثل اسی دقیقاکسی پیام میده مثلا جزوه میفرستهخب چکار کنیم بگیم خاک تو سرت که جزوه فرستا ...

اون فرق داره 

میگه اکثر پسرای کلاس

یعنی تو کلاس شاگرد اول کلاسه و همه ی پسرد اشکال رو از ایشون میپرسن یا برای همه جزوه میفرسته؟ 

نمیگه حرف درسی میگه رسمی