2777
2789
اره من خوردم ولی به من نساخت خیلی یبوست میشدم البته من بیشتر داروهای اعصاب یوبسم میکنه ولی برای استر ...

فقط میترسم ازینکه نشه ترک کرد

خریدم قرص رو ولی شروع نمیکنم

بعد چند وقت قطع کردین؟

من معده عصبی دارم، خسته شدم

دکتر بمن کفت شش ماه بخور

میترسم بعد قطع کردن خل شم😢😢😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من خوردم ولی به من نساخت خیلی یبوست میشدم البته من بیشتر داروهای اعصاب یوبسم میکنه ولی برای استر ...

وسواس تمیزی دارم

همش حس میکنم خونم تمیز نی

فوبیای بیماری

استرس دارم همش

همش فکرای بد 

میدونم قرص نیازم

ولی انقدر میترسونن آدمو ازین قرص ها

میگن بخوری کلا خل میشی😢😢😢

فقط میترسم ازینکه نشه ترک کردخریدم قرص رو ولی شروع نمیکنمبعد چند وقت قطع کردین؟من معده عصبی دارم، خس ...

من حدودا سه ماهی خوردم بعد به دکتر گفتم یبوست دارم قرص را قطع کرد واسنترا بهم داد با اون بهتر بودم ولی باهر و قرص خیلی آروم بودم وعصبی نبودم الانم دیگه دوروزه واسنترا را ترک کردم البته با دستور پزشک شما هم طبق دستور پزشک مصرف کنید

وسواس تمیزی دارمهمش حس میکنم خونم تمیز نیفوبیای بیماریاسترس دارم همشهمش فکرای بد میدونم قرص نیازمولی ...

وای دقیقا شما متتتتته منی منم همین افکار را داشتم وسواس تمیزی ولی خداراشکر خیلی خوب شدم من عصبی هم بودم ولی خداراشکر الان تقریبا همه چیم آکی شده به حرف بقیه گوش نده به دستور پزشک گوش کن 

فلوکستین؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒