2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستام بعضی وقتا دچاره حمله میشه

نه وقته معینی نداره میگه وقتی استرس و اضطرابم بیشتره یهو پانیک بهم میگیره ممکنه ماهی یبار باشه گاهی هم چندروز یبار...فکر میکنم بستگی به شرایطه روحی و محیطه اطراف داشته باشه

چه علائمی داشتین؟

چند ماه خیلی بی حال بودم و افسرده نمیتونستم هیچ کاری کنم بعد به خاطرش اقسرده شده بودم کنار چشمام سیاه شده بود می‌گفتم چرا اینطوری شده لبهام سیاه شده بود کلا صورتم زشت ولاغر شده بود بعدم که پنبک شدم قرص اهن خوردم هفتاد تا تا یکم سرحال شدم 

نمیرونم پانیکه یا نه ولی وقتایی ک استرس بگیرم یا حال روحیم خیلی بد بشه دست و پام خشک میشه و کل بدنم‌بیحس میشه ضربان قلبم بالا میره و نفس کشیدن دردناکه برام خیلییی دردناکه هرچی که هست

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

چه علائمی داشتین؟

منم تجربش کردم، تعادل نداشتم به هیچ وجه، دستام و پاهام سرده سرد شده بودند ولی بقیه بدنم گرم بود، شبیه کسی که تب داشته 

خیلی میلرزیدم و قلبم هم خیلی تند میزد هر بار هم که رو پاهام می ایستادم از حال میرفتم 

به نظرم ترس از اینکه دوباره اینطوری میشه یا نه کاملا می‌تونه مضر باشه و همین ترس باعث به وجود اومدن مکرر پانیک بشه بهترین کار اینه که نترسی می‌دونم لحظه ی سختیه اما نگاه کن همین الان سالمی و اون لحظه تموم شد پس اگه بازم بشه بازم تموم میشه و حالت سریع خوب میشه بهتره نترسی این نترس شدن خودش باعث میشه دیگه پانیک نشی