2777
2789
عنوان

بااین شوهر چطور رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 46 پست
از بعضی نظرات واقعا تعجب میکنمیا مجردن و درکی از زندگی متاهلی ندارنیا بچه نیا با شوهراشون مثل خواهر ...

ممنونم که راهنمایی کردین فعلاقهریم اما اگر خودش قدم گذاشت واس اشتی حتما دوباره باهاش صحبت میکنم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من که درست شد چهارتا دوست بودن یکی متاهل شوهر منم ازدواج کرد دیگه بعد بچه دار شدنمون گروهشون پا ...

واقعا بابتش خداروشکر کن😅

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ان شاالله برای شما هم درست میشه البته شوهرم هنوزم دوستاشو میبینه ولی عصر در حد یه ساعت بره زود برگرد ...

ان شاالله عزیزم

خوشبخت ترین باشین 

عزیزم رفیق باز اصلا درست بشو نیست شاید اگر دوستاش خودشون رهاش مردن اونموقع مجبور میشه خونه نشین شه 

من 14 ساله ازدواج کردم شوهرم یا خودش پیش دوستاش بود یا اونا خونه این بودن (البته خونه پدرش بودیم)

گذشت و ما از خانوادش جدا شدیم یه خونه کوچیک ساختیم سالها پیش و دیگه پدر مادرشم فوت شدن خونه پدرش برادرش گرفت اینم دید جایی نداره رفت خودش تو قرض انداخت بالاخونه ساخت یعنی یه اتاق طبقه بالای خونمون فقط و فقط بخاطر رفیقاش که راحت بشینن رفیق بازیشون خراب تشه 

بعضیاشون ازدواج کردن و دیگه رنگشون ندید بعضیاشونم هنوزم میان جالبه هرشب و هرشب وتا ساعت 5صبح میشینن 

من زیاد بحث کردم دعوا کردم قهر کردم با سیاست گفتم مهربونی هرچیزی اما تغییر نکرد  الانم بیخیالش شدم بره بدرک

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

دقیقا شوهر منم همین بود 😑

امیدوارم کردین باید یه بچه بیارم جا پای شما بزارم شاید یه معجزه ای شد🤣

خودش درست شد؟چون پدر همسرم هم همین طوریه مادرهمسرم‌میگه چندسالی هس ک دیگه خودش درست شده ساعت۱۲میاد😕

یعنی با علم به اینکه این مدلی هست و حتی پدرش بعد از سالها هنوز اینطوریه؛ و اینکه الان که باهاش زندگی نمیکنی نمیتونی این مورد رو تحمل کنی؛ میخوای باهاش ازدواج کنی؟؟؟؟

خب الان مشکل داری بعد از ازدواج میخوای چکار کنی؟

بعد هم چرا ۳ سال عقد؟

مگه شغلش چیه که انقدر وقت آزاد داره و میتونه تا نصف شب بیرون باشه و بیدار؟

عزیزم رفیق باز اصلا درست بشو نیست شاید اگر دوستاش خودشون رهاش مردن اونموقع مجبور میشه خونه نشین شه م ...

خودمم فکر میکنم ادم رفیق باز با هیچ راهی درست نمیشه چون این سه سال من با ارومی با همسرم حرف زدم اما هیچ 

منم توی این فکرم که رهاش کنم چون وقتی خودش شعورش نمیرسه من چرا سه ساله خودمو اذیت کردم ودیگم اذیت کنم 

خدا بهت ارامش بده عزیزم

امیدوارم کردین باید یه بچه بیارم جا پای شما بزارم شاید یه معجزه ای شد🤣

البته بگما خیلییییی کش مکش داشتیم قهر و آشتی و برادرم  و مادرم چندین باااار باهاش حرف زدن و ... با این اوضاع الان بهتره ما غیر این مسئله خیلی تو زندگی مشکل داریم 

ولی این یه مورد حل شد الحمدلله 

یعنی با علم به اینکه این مدلی هست و حتی پدرش بعد از سالها هنوز اینطوریه؛ و اینکه الان که باهاش زندگی ...

شغلشون جوریه ک چند ماه سرکار هستن چند ماه بیکار 

دوس ندارم جدا بشم اما خوبی های دیگه هم داره اما بدی هاشم زیاده مثل همین مورد

البته بگما خیلییییی کش مکش داشتیم قهر و آشتی و برادرم و مادرم چندین باااار باهاش حرف زدن و ... با ا ...

امیدوارم یه روزی تمام مشکلاتتون حل بشع و تیک بخوره عزیزم

شغلشون جوریه ک چند ماه سرکار هستن چند ماه بیکار دوس ندارم جدا بشم اما خوبی های دیگه هم داره اما بدی ...

این موردش درست نمیشه و بعد از ازدواج قطعا بیشتر از الان اذیت کننده و مشکل زا هست

یعنی شغلش اقماری هست ؟ یا همیشه شهر خودتونه؟