2777
2789
برای من داشت

برا تو دیگه.

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر فشار اصلی اونه پس این فشار چیه🤦‍♀️🤦‍♀️

دوازدهم بری میفهمی بخدا منم یازدهم بودم فک میکردم چقدر سخته الان دوازدهم هستم قشنگ به گ....افتادم هزار برابر سخت تر هست چون باید. دهم و یازدهم دوازدهم رو با هم بخونی هرررزور هم امتحان از همه درس ها 

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

تازه فشارای اصلی برای دوازدهمه

و من دارم اونارو میکشم...

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

کدوم موفقیت؟معلمی و فرهنگیان و کارمندی و اداری و پرستاری و...؟با حقوق نهایت ده بیس سی تومنبا این قیم ...

خب بیکار باشی چی ؟؟؟باز حداقل یه حقوقی داری اینطوری در ضمن کلی شغل با حقوق بیشتر هم هست

دوازدهم بری میفهمی بخدا منم یازدهم بودم فک میکردم چقدر سخته الان دوازدهم هستم قشنگ به گ....افتادم هز ...

فکر کن دهم و یازدهم رو الان نگاه می کنی انگار بچه بازی بوده و شوخی 

حتی آزمونا هم قابل مقایسه نیستن 

برا تو دیگه.

سالی هشتصد تا یکیو خورده ای میلیون نفر کنکور تجربی میدن

که نصف بیشتشونم باور دارن و شب و روز تلاش میکنن که پزشکی بیارن

کاش فشار خانواده نبود کاش

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

فکر کن دهم و یازدهم رو الان نگاه می کنی انگار بچه بازی بوده و شوخی حتی آزمونا هم قابل مقایسه نیستن

اره واقعا همش میگم قدر ندونستی اون دوران رو ولی اگه کسی هر تابستون سه سال رو یعنی تابستون دهم رو مرور کنه سال بعد تابستون یازدهم  مرور کنه هزار برابر جلو میوفته استرس هم نداره دیگ من اینکار نکردم عقب افتادم 

کدوم موفقیت؟معلمی و فرهنگیان و کارمندی و اداری و پرستاری و...؟با حقوق نهایت ده بیس سی تومنبا این قیم ...

آخ که چه قدر قشنگ گفتی 

عین واقعیت 

واقعا این همه فشار و عذاب برای چیه ؟

اصلا چرا باید برای یه شغل معمولی انقدر اذیت بشیم ؟