2777
2789
ارزششو داره صد درصد ولی سخته خیلی

من انقد فشار روم بود که ( هم از طرف خانواده هم خودم )افسردگی و پانیک فشارخون و اضطراب شدید گرفتم دستام همیشه میلرزن حتی اگه رشته خوب هم قبول بشم اون ۱۰ ۱۵ تومن باید خرج روانپزشک و دارو و...کنم بنظرم ارزش نداره :)

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سالی هشتصد تا یکیو خورده ای میلیون نفر کنکور تجربی میدنکه نصف بیشتشونم باور دارن و شب و روز تلاش میک ...

اره کاش خانواده کاری نداشتن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مرور هم کردم اون دو تا تابستون رو باز الان مثل چی تو گل گیر کردم

معدل نهایی پارسالت خوب بوده ؟؟؟رشته چی هستی الان ۶۰ درصد معدل هست معدل بالای ۱۹ کنکور نمی‌خواد بدی اصلا 

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

خانواده کاری نداشته باشن ، مدرسه پدرمون رو درمیاره

حق ولی من حسم میگ قبول میشم کلا میگن اگه به چیزی باور داشته باشی و تلاش کنی می‌رسی انشالله سال ۴۰۴ قبول میشیم همه این ها هم تموم میشه

من انقد فشار روم بود که ( هم از طرف خانواده هم خودم )افسردگی و پانیک فشارخون و اضطراب شدید گرفتم دست ...

اره ولی خب اگه تلاش هم نکنیم باز وضع همینه کلی سرکوفت چرا هیچ کاری نکردی چرا قبول نشدی فلانی فلان رشته آورده تو چی خلاصه بنظرم بهتر تلاش کنی قبول بشی حداقل این همه استرس یه نتیجه ای داشته باشه