2777
2789
عنوان

ب نظرتون دعوتش کنم

138 بازدید | 21 پست

تو چند سالی که ازدواج کردم مادرشوهرم تو تولدا تو مهمونیاش یکی از خواهراشو بچه هاشو اصلا دعوت نمیکرد.

بعد منم خونه خریدم .مهمونی گرفتم مادرشوهرمو خواهر دیگشو دعوت کردم خب طبق روال که اونا اون خواهر دیگشو نمیگن منم نگفتم.

بعد انگار ب گوش اونا رسیده بود ناراحت شده بودن.

خلاصه عید شد من رفتم خونشون.منظورم اینه عادی رفتار کردم.وقهری نبود اصلا.

بعد تولد نوه همین خاله بود.همرو دعوت کرده بودن.یهو ساعت ۵ عصر ب من‌زنگ زدن اره با دخترت بیا تولد.انگار مثلا گفتن ب اینم بگیم بیاد.منم‌گفتم‌ممنون دیره الان چون جایی منو دیر دعوت کنن نمیرم.یه نوع بی احترامیه بنظرم

حالا دوتا دختر هر کدوم از خاله ها عروس شدن.

من‌با اون خاله که صممییترم میخوام دخترشو پاگشا کنم

ولی چون اون یکی منو دیر دعوت کرد تولد یه نوع بی احترامی اصلا خوشم نمیاد دعوت کنم. خواهرشو

ب نظرتون زیر پام بزارم و هردو دختر خاله رو پاگشا کنم یا فقط اونیکه باهاشون خوبم؟👀

ولی از طرفیم وجدانم‌میگه دل اینو نشکن چون ب گوشش میرسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم دعوتش کن چون بهرحال دعوتتون کردن بعضیا دیر دعوت کردن بی احترامی نمی‌دونن دوم اینکه دشمن تراشی نکن برا خودت و بزار وجهه تا خوب باشه جلو دیگران این ی نوع سیاسته سوم واقعا بخاطر همون مورد دل شکستن که گفتی 

تو دعوتش نکردی اون تورو دعوت کرده الان تو بی احترامی نکردی یعنیخوبه والاه

خب من طبق روال مادرشوهرم دعوتشون نکردم🫠

بعد حالا باهم خوب شدن گلو بلبل شدن.همرو گفتن یهو ساعت ۵ یاد من افتادن

دعوت کن به نظرم کنار بذارید این رفتارها را که چون دیر دعوت کرد نمیرم🤦🏻‍♀️

خب دیر دعوت کردن واقعا زشته

ادم حس اضافه بودن بهش دست میده..انگار میگه این بدبختم بگیم بیاد حالا ولش کن😂

خب من طبق روال مادرشوهرم دعوتشون نکردم🫠بعد حالا باهم خوب شدن گلو بلبل شدن.همرو گفتن یهو ساعت ۵ یاد ...

وا چه ربطی داشت به تو 

بهتر که دیگه کشش ندی دوست داری دعوتش کن چیکار به بقیه داری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
خب دیر دعوت کردن واقعا زشتهادم حس اضافه بودن بهش دست میده..انگار میگه این بدبختم بگیم بیاد حالا ولش ...

نه عزیزم به نظرم اینجوری نیست با این حال که شما دعوتش نکردی زنگ زد حالا هرچی شما را هم دعوت کرد بازم خیلیه🤦🏻‍♀️😅

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ