2777
2789
عنوان

زنداییم یه فتنه ای درست کرد که روز مادر زهر کرد به همه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 65 پست

ب نظرم زندایت فصول به اون چ ک تو چ ظرفی سرو می‌کنه غذارو وااا

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من ظرف یکبار مصرف جدا از آسیب به طبیعت و اینا استفاده ش ضرر داره از ظروف پذیرایی استفاده بشه بهتره 

اما خب نشونه بی احترامی نیست ممکنه یک نفر حوصله و شرایط شست و شو و اینارو نداشته باشه

خدایی زشتهمن جایی برم ظرف یکبار مصرف باشه چیزی نمیگم ولی دیگه ام خونه اش نمیرم

چرا اینهمه مهمون کی حال ظرف شستن داره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
من که فقط سفره یک بار مصرف استفاده میکنم تو مهمونی ها شنیدم همونم بعضی ها بهشون بر میخوره

دیگه سفره که اشکال نداره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

وای جمع کنید این ادا بازیا رو یعنی چی توهین به مهمونه

چقدر ملت رو مخ شدن

آدم اصلا دلش نمیخواد مهمونی بده

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ
اگه مهمونی نده که نمیشه ☹

احترام مهمون مهم تره تا دوتا قاشق برنجی ک جلوش میذاره

ظرف یکبار مصرف توهین ب مهمونه. بخصوص اینقد بی ادب باشه بگه بزاق فلانه

زن دایی ات ازین ب بعد پاشو بذاره خونه خاله ات حلالش نمیکنم😐

همه چیز یکبار مصرف برای مهمونی؟ واقعیتش من تا سفره و لیوان رو میتونم قبول کنم که یکبار مصرف باشه بیشتر از اون حس میکنم تو مسجد سر سفره نذریم🙂‍↔️

ولی خب صدامم درنمیاد و دلیل مناسبی برای پرخاشگری و خراب کردن صاحب خونه و حرمت سفره نیست. نهایتش نمیرم خونشون دیگه. این حرف و حدیثا چیه 

🤍.
وا به زندایی چهمنم تو باغ میخواستم مهمونی بدم از اون طرف آب یخ از اون طرف زن دایی هیچچچچ کمکی نمیده ...

زنداییا همه فتنه ان😂