2777
2789
عنوان

زنداییم یه فتنه ای درست کرد که روز مادر زهر کرد به همه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 65 پست
احتمالا زندایی جان موقع جدا کردن جوجه یا کوبیده قاشقش ترک خورده 🤣

وایی 🤣🤣😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ظرف یه بار مصرف زشته بزاری ولی از اون زشت تر کل کل با میزبان سر ظرف هس خب خورده بدون حرف وحدیث می ...

آره واقعا 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

دوتا شون بی دغدغه و بیکارن که سراین چیزا باهم  بحث میکنن جای زن داییه بودم بدون گله رفت وامد رو قطع میکردم اگر هم میپرسیدن میگفتم فلانی معلومه موقع مهمونی دادن خیلی معذب میشه من راصی نیستم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
دوتا شون بی دغدغه و بیکارن که سراین چیزا باهم بحث میکنن جای زن داییه بودم بدون گله رفت وامد رو قطع ...

والا ، هیچکدومم کوتاه نیومدن