2777
2789
عنوان

اعتیاد همسرم میخوام طلاق بگیرم تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس فقط مشکل اعتیادش نیست

نه خیلی چیزای دیگ هم هستن خیانت هم چندین بار کرده بهم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
کیتهایی هست که مخصوص اعتیاد به ب ۲ هست ازمایش خون هم نشون میده

آخ دادگاه این اعتیادرو قبول داره که بخوان ازش تست بگیرن

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
بعد طلاق بچه ها رو بگیری چجوری میخوای هزینه ها رو تامین کنی

یه پسر۱۳ساله دارم و خودم شاغلم 

اتفاقا میگن خیلی سخت تر از بقیه مخدرهاس

من اطلاع دارم  عزیزم ، اعتیادهای سنگین شامل شیشه ترامادول و امثالهم هست 

اعتیاد سبک مثل تریاک و شیره و ... هست

اعتیاد متوسط همین ب۲ و متادون هست

درخواست دوستی قبول نمیکنم
طرف مشکل اخلاقی داره از وکیل کمک بگیر از همین اول قانونی پیش برو، حق رو به تو میدن، طرف رد صلاحیت بش ...

نمیش برا مهریه ام بچه رو بردارم؟

آخ دادگاه این اعتیادرو قبول داره که بخوان ازش تست بگیرن

بله 

این خودش سومصرف دارویی تلقی میشه و اعتیاده

منتها دادگاه برای اعتیاد سخت طلاق میده 

یعنی بری بگی شوهرم معتاده میگه خرجی نمیده ، مکان نداری لباس نداری دچار عسر هستی 

اگه مثلا خرجی نده و .... تازه برای اثبات اینکه اعتیاد داره ازش ازمایش میگیرن 

ظلاق گرفتن واقعا سخته ، مگه اینکه خودش راضی بشه

خب شاید ترک کنه و این رفتاراش درست بشه اعتیاد خودش زمینه ساز بی مسولیتیه و خیلی رفتارهای دیگه

آره خیلی بی مسئولیت و بی عرضه شده هرجا مهمون دعوتمون میکنن نمیاد مهمون بیاد خونمون فقط میره اتاق و چرت میزنه دائما سرش تو گوشیه بهش محبت هم میکنی مث صگ پاچه میگیره شبها تا دیروقت بیدار میمونه فیلم نگاه میکنه نصف شب پا میشه سیگار میکشه چرتش میگیره متکا تشک پتو رو میسوزونه و...و...و...

بله این خودش سومصرف دارویی تلقی میشه و اعتیادهمنتها دادگاه برای اعتیاد سخت طلاق میده یعنی بری بگی شو ...

خودش که از خونه ۵روزه قهر کرده رفته بهم پیام داده یه خونه اجاره میکنم یا بیا زندگی کن یا طلاقت میدم

آره خیلی بی مسئولیت و بی عرضه شده هرجا مهمون دعوتمون میکنن نمیاد مهمون بیاد خونمون فقط میره اتاق و چ ...

اینا بخاطر اعتیادش هست 

باهاش اول صحبت کن که برای بهتر شدن وضع خودت باید ترک کنی 

اگه اینجوری قبول نمیکنه

بحث طلاق رو وسط بکش که بترسه 

اگه تصمیم گرفت ترک کنه ، از راه اصولی کمکش که از شر قرص خلاص بشه و‌خانوادت حفظ بشه 

بالاخره همه چیزشم که بد نیست قطعا خوبی های داره

همیشه هم برای طلاق وقت داری 

طلاق اسیب بزرگی هست بخصوص که پای بچه در میان باشه

نمیش برا مهریه ام بچه رو بردارم؟

دوسال دیگه صب کن اگه میتونی 

اینجوری پسرت خودس تصمیم میگیره پیشت باشه یا نه 

مهریتم میگیری

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

اینا بخاطر اعتیادش هست باهاش اول صحبت کن که برای بهتر شدن وضع خودت باید ترک کنی اگه اینجوری قبول نمی ...

اهل صحبت نیست اصا قبول نمیکنه نمیش گردنش گذاشت زور میگه فقط میام از خودمون حرف بزنیم مشکلاتمون برمیگرده به خانواده ام فحاشی میکنه توهین میکنه صداشو بلند میکنه 

دوسال دیگه صب کن اگه میتونی اینجوری پسرت خودس تصمیم میگیره پیشت باشه یا نه مهریتم میگیری

مهریه ام رو نمیخوام اصلا یه قرونش هم نمیخوام برام مهم نیست فقط میخوام از دستش خلاص شم بچه رو هم بگیرم ازش عرضه مهریه دادنرو نداره

مهریه ام رو نمیخوام اصلا یه قرونش هم نمیخوام برام مهم نیست فقط میخوام از دستش خلاص شم بچه رو هم بگیر ...

توافقی میتونی جدا شی پس جای مهریه بچه رو بگیری

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁