2777
2789
عنوان

اعتیاد همسرم میخوام طلاق بگیرم تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 64 پست
چون معتاده بچه ها رو از اون میگیرن میدن به تو دستت بازه، فقط تمومش کن گناه دارن بچه هات

اخ اعتیادش فقط به قرص ب۲ نمیدونم برا دادگاه قابل قبول یا نه

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اعتیاد نداشته باشه باز ازش میخوای جدا بشی؟

آره گفتم که اعتیادش یکی از مشکلات که خودش باعث بروز خیلی از رفتارهای دیگشه پرخاشگری و بی ثباتی اخلاقی خرجی نمیده یه خونه رو برامون تامین نکرده چند ساله خونه مادرم زندگی میکنیم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
نمیدونم چرا فقط تصویر خوبی هاش میاد جلو چشمم نمیدونم چرا دلم ب حالش میسوزه

وای اره منم قصد جدایی دارم تو فکرشم بعد حالا فقط خوبیهاش جلو چشمام میاد 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
دادگاه همون روز ازش تست میگیره منفی باشه حکم طلاق نمیده

آخ میگن تست اعتیاد برا ب۲ منفی میاد 

اعتیاد به ب۲ خیلی سنگین نیست میتونه ترک کنه

اتفاقا میگن خیلی سخت تر از بقیه مخدرهاس 

آره گفتم که اعتیادش یکی از مشکلات که خودش باعث بروز خیلی از رفتارهای دیگشه پرخاشگری و بی ثباتی اخلاق ...

خب شاید ترک کنه و این رفتاراش درست بشه 

اعتیاد خودش زمینه ساز بی مسولیتیه و خیلی رفتارهای دیگه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اخ اعتیادش فقط به قرص ب۲ نمیدونم برا دادگاه قابل قبول یا نه

طرف مشکل اخلاقی داره از وکیل کمک بگیر از همین اول قانونی پیش برو، حق رو به تو میدن، طرف رد صلاحیت بشه حضانت رو میگیرن ازش

وای اره منم قصد جدایی دارم تو فکرشم بعد حالا فقط خوبیهاش جلو چشمام میاد

خیلیییی اذیت میشم بخدا راهی برام نذاشته