2777
2789
عنوان

اعتیاد همسرم میخوام طلاق بگیرم تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 64 پست
توافقی میتونی جدا شی پس جای مهریه بچه رو بگیری

آره اگ طلاق نده میخوام مهریه رو بذارم اجرا که تو فشار بیفته مجبور بشه طلاق بده اون موقع میگم برا حضانت پسدم مهریه رو میبخشم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
نمیدونم چرا فقط تصویر خوبی هاش میاد جلو چشمم نمیدونم چرا دلم ب حالش میسوزه

چرا ترکش نمیدی عزیزم

همه این اخلاقای بدش به خاطر اعتیاد هس

تو تایپیکام هس که داداشم چطور رفت زاهدان ترک کرد تو ۳ روز بدون درد و خماری 

بعدش هم یه آمپول میزنن که از مواد مخدر متنفر میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اعتیادش فقط به قرص ب۲ نمیدونم برا دادگاه قابل قبول یا نه

معلومه ک قبول نیست من موهامو تو دادگاه سفید کردم عمرا بتونی مگر خودش بیاد امضا کنه یا چندین سال عمرتو بزاری پای دادگاه

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
چرا ترکش نمیدی عزیزمهمه این اخلاقای بدش به خاطر اعتیاد هستو تایپیکام هس که داداشم چطور رفت زاهدان تر ...

وقتی خودشون نمیخان ادم خودشم جر بده نمیشه

قبل از هر کاری حتما یه مشاوره درست و حسابی برو

شما برای طلاق و یا ادامه دادن نیاز دارید تا کسی راه رو براتون روشن کنه و مسائل پیش رو رو براتون باز کنه.به خصوص که شما بچه هم دارید

دیدم ادمی که با نیت صددرصد اومده خونه باباش برای طلاق بعد دو سه ماه پشیمون شده و شرایط برای برگشتش سخت شده

وقتی خودشون نمیخان ادم خودشم جر بده نمیشه

چرا عزیزم میشه منم داداشم نمیخواس هیچکس فکرش رو نمیکرد که ترک کنه .مامانم قسم می‌خورد که این ترک بکن نیس

والان داره نزدیک یکسال میشه پاکه پاکه 

روش ترک کردن فرق داره

این روشی که من میگم فقط تو زاهدان و تو بیمارستان هس

چرا ترکش نمیدی عزیزمهمه این اخلاقای بدش به خاطر اعتیاد هستو تایپیکام هس که داداشم چطور رفت زاهدان تر ...

داداشت خودش با پای خودش رفته خودش میخواسته ترک کنه ولیهمسر این خانم تمایلی به ترک نداره و از شرایطش راضیه

چرا عزیزم میشه منم داداشم نمیخواس هیچکس فکرش رو نمیکرد که ترک کنه .مامانم قسم می‌خورد که این ترک بکن ...

من حتی همسرم قبول نمیکرد معتاده. یعنی یکی بهش باید میفهموند ک بابا تو معتادی

من حتی همسرم قبول نمیکرد معتاده. یعنی یکی بهش باید میفهموند ک بابا تو معتادی

دادامه منم همینطور بود میگفت من معتاد نیستم و تفریحی میکشم 

همه معتادا اول قبول ندارن آخرین نفری که میفهمه معتاد هس خودشه

دادامه منم همینطور بود میگفت من معتاد نیستم و تفریحی میکشم همه معتادا اول قبول ندارن آخرین نفری که م ...

پسرعموی منو صدبار بردن کمپ باز برگشت همون اش و همون کاسه گفت به زور ببرینم اومدم بیرون همتون رو میکشم الان یه وحشی فحاشه کسی سربه سرش نمیزاره هر چیم بگی میکشه به هیچی نه نمیگه

به تریاک و شیره از ۲۴ سالگی ۲۹ سالگی

تا خودش اراده نکنه و از وضعیتش خسته نشده باشه بعید میدونم بزاره کنار ..دورو اطرافیان من که کلکسیون مواد سنتی صنعتین هیچ کدومم ترک نکردن  بردنشون گمپ ادم نشدن