2777
2789
عنوان

بنظذتون ی خانم ساندویجی بزنه

100 بازدید | 19 پست

من ب آشپزی کلا خیلی علاقه دارم

سابقه کار کردن تو فست فودی هم دارم

خیلی دلم میخاست ی فست فودی ادایی و باحال بزنم

اما خب پول زیادی میخاد 

من حدودا ۱۰۰ملیون پول دارم

میتونم با خرید وسایل دست دو ی ساندویجی کوچیک بزنم

بنظرتون میگرده؟؟

شهرستانم خب خیلی از ساندویجی ها چون قیمتشون مناسبه دیدم ک خوب درامد دارن اما میترسم ریسک کنم همین پولم بره  از دستم  .از طرفیم از کار کردن برای بقیه خسته شدم . دوس دارم نظر بقیه یا کسایی ک تو اطرافیانشون این شغل رو از نزدیک دیذن بدونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نتونی ؟ من خودم رفتم یک فلافلی ک یک خانم میچرخونده در ضمن اسنپ هم میتونی سفارش بگیری و کلی درآمد ...

من ب ماهی پنج ملیون سودم راضیم کار از خودت باشه  ولی از طرفیم میگم نکنه بزنم و نگرده 🥹

من ب ماهی پنج ملیون سودم راضیم کار از خودت باشه ولی از طرفیم میگم نکنه بزنم و نگرده 🥹

تجربه ثابت کرده مردم در بدترین شرایط هم از شکمشون نمیزنن 

فست فود هم طرفدار واقعا زیاد داره 

سفارش از اسنپ هم بگیری درآمدتان خیلی بیشتر میشه هر سفارش رو با آژانس براشون میفرستی 

ادایی دیگ 😀😀😀 خودم کار کردم خیلی با کلاسن و اینا

میتونی رو دیزاینش کار کنی یا مغازتو بالاشهر بگیری ک اداییا بیان

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

میتونی رو دیزاینش کار کنی یا مغازتو بالاشهر بگیری ک اداییا بیان

نه اونجوری بالای ۳۰۰ملیون سرمایه میخاد خود مغازه دیزاین میخاد ولی ساندویجی معمولی مغازه دیزاین خاصی نمیخاد

من ب ماهی پنج ملیون سودم راضیم کار از خودت باشه ولی از طرفیم میگم نکنه بزنم و نگرده 🥹

اگه جمعیت شهرت حداقل ۵ هزار نفره و ۳ تا ساندویچی بیشتر نیست دیگه فکر نکنم ۵ تومن کمتر سودت باشه مگر اینکه یه جای خیلی پرت باشه

کاربر آقا
نه اونجوری بالای ۳۰۰ملیون سرمایه میخاد خود مغازه دیزاین میخاد ولی ساندویجی معمولی مغازه دیزاین خاصی ...

میترسم اداییا نیان😂😂

البته میتونی فعلا از یه چیز ساده شروع کنی بعدا گسترشش بدی و پاتوق اداییاش کنی

شهرتون چقدر جمعیت داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خیلی خوشحالم برات و ذوقتو دارم امیدوارم موفق باشی هرجا هستی و هرکی هستی ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40