2777
2789
منم نخریدم تازه امروز تولدشم بود بمیرم برلش مریضم تو رختخواب هیچ کار از دستم بر نیومد

من از عمد نخریدم و پشیمونم این همه سال براش می‌خریدم هم مامان هم بابا

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
کلا مردا اکثرن به اندازه ما زنا احساساتی و اینا نیستن😕💔 ما هم انتظار داریم همونطور که خودمون هستیم ...

ولی نمیدونن همون یه محبت کوچولو و کادو و گلی که نشون بده به فکرمون بودن ،چقد زن هارو خوشحال میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از عمد نخریدم و پشیمونم این همه سال براش می‌خریدم هم مامان هم بابا

وای اینو نگو بعدا پشیمون میشی پدر مادر فقط یکین دیگه ازشون نیست حتی بدترینشون

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
ب شرایط مالی ربطی ندارهمنظورم ب همسر استارتر نیسولی بعضیا شعورشو ندارندیگه یه شاخه گل و ی مینی کیک چ ...

منم امسال اولین سال مادر شدنم بود باردارم شوهرم فقط پول بهم داد برا کادو ولی رفت برا مامانش کادو گرفت کیکم گرفت رفت منو تنها گزاشت خونه و برا مامانش جشن گرفت 🙃 وقتی شعور طرف نمیرسه ماها فقط میتونیم دلداری بدیم به این خانوم و بس 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

ب شرایط مالی ربطی ندارهمنظورم ب همسر استارتر نیسولی بعضیا شعورشو ندارندیگه یه شاخه گل و ی مینی کیک چ ...

وآسه من هرسال میخرید گل کادو یا کارت هدیه الان ۱۰ ساله ازدواج کردیم هرسال گرفته برام 

اما امسال حتی تبریک هم نگفت بهم 🙄

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

چرا عزیزم؟

اصن خدا نباید به اینا بچه میداد 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
وای اینو نگو بعدا پشیمون میشی پدر مادر فقط یکین دیگه ازشون نیست حتی بدترینشون

😏

وقتی روز مرد با سرعت در حال نزدیک شدنه ،غصه نخورید ! ما هم بروی خودمان نخواهیم آورد .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
منم امسال اولین سال مادر شدنم بود باردارم شوهرم فقط پول بهم داد برا کادو ولی رفت برا مامانش کادو گرف ...

ن دلداری دادن آدمو آروم نمیکنه اینجور موقعا بدتر عصبی میشی

روز مرد ریدم براش میفهمه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ولی نمیدونن همون یه محبت کوچولو و کادو و گلی که نشون بده به فکرمون بودن ،چقد زن هارو خوشحال میکنه

دقیقاا 

یع تبریک ساده باعث میشه تا همیشه توی ذهنمون بمونههه 

قشنگ خدا متضادد آفریده انگار

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

😂دقیقا من تولدش روز مرد یکی شده

پس جبران کن تا دلت یک حال حسابی بیاد😁

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭