یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهر من تا ۱۲ سر کاره فعلا که وعده وعید داده نمیدونم چیکار میکنه😐😑خب لامصب اقلا یه تبریک خشک و خال ...
کلا مردا اکثرن به اندازه ما زنا احساساتی و اینا نیستن😕💔 ما هم انتظار داریم همونطور که خودمون هستیم باهامون رفتار بشه 😂
البته مردا و وسرا به وقتشون احساساتی و مهربون میشن ولی خب…
دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊
دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊
خانمها دوست دارن بشنون و اون ارزشی که لایقشه رو بگیرن ولی وقتی مخاطب گاو از آب درمیاد ، خانمها میرن تو لاک خودشون ، بعضیا داد و بیداد میکنم ، بعضیا سکوت ، بعضیا غذا نمیپزن
بهتره خودمون به خودمون کادو بدیم چرا باید منتظر تبریک یه گاو باشیم ؟
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم