2777
2789
😂دقیقا من تولدش روز مرد یکی شده

تو دیه خوش خوشانت هستت

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

@آنهaدختریhدرمزرعه چی گرفتی @زن_ممدقولی چی‌گرفتی

اینو گرفتم👍🏻

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐😒

هیچی😔🤣🤣🤣تاپیک اخرمو بخون ببین 🥹

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

اره برای هیچ کدوم هیچی نمیگیرم نه تولد نه روز مرد بره پیش خواهر جادوگرش

بیخیال قشنگ 

چی بگم والا امیدوارم زندگیتون درست بشه 

دلبر ناب دلم هستم🌊بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🙂 اگه کاربر مرد هستی از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊

مرسی بابتدآرزوی قشنگت ولی درست بشو نیست فقط مرگ یا طلاق نجاتم میده وبس

هیچ چیز نشد  نداره 

خدا همیشه هست مطمئن باش قشنگ 

دورت بگردم

قربون خدا برم چه حکمتی تو کارش بوده یعنی🤣🤣

سوال منم هست والا😂 

هیی

وای اینو نگو بعدا پشیمون میشی پدر مادر فقط یکین دیگه ازشون نیست حتی بدترینشون

و

@تعلیقی_بدبخت    

دلم سوخت براش کلیپ و پیام فرستادم تبریکم گفتم خیلی خوشحال شد شاید کادو هم خریدم

من خیلی احساساتیم ی نفر بخواد منو بکشه هم می‌بخشم🚶🏻‍♀️

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
و@تعلیقی_بدبخت دلم سوخت براش کلیپ و پیام فرستادم تبریکم گفتم خیلی خوشحال شد شاید کادو هم خریدممن خی ...

خوب کاری کردی 

بخدا مادر بی تکراره..

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁