2777
2789
عنوان

هزار بار گفتم من گل دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با درآمد۲۰۰ تومان ففط گل بخره حقش همین هست

چه ربطی داره

شاید همسرش گل و فقط کادو میدونه

جالب اینجاست اسی لباس و ادکلن و اینا هم نمیخواد

فقط میگه طلا

خب اونایی که شوهرشون پول طلا نداره ، برن بمیرن9؟

چه ربطی دارهشاید همسرش گل و فقط کادو میدونهجالب اینجاست اسی لباس و ادکلن و اینا هم نمیخوادفقط میگه ط ...

با درآمد ۲۰۰ صددرصد پول طلا داره نمیخواد بخره 

حالا طلا هیچ حداقل یه چیزی غیر گل بخره منم از گل خالی متنفرم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چه ربطی دارهشاید همسرش گل و فقط کادو میدونهجالب اینجاست اسی لباس و ادکلن و اینا هم نمیخوادفقط میگه ط ...

عزیزم من به اندازه وسع همسرم می‌خوام ،خب اگه نداشت که یه شومیزی چیزی میخواستم ،بعد هم من سال ۱۴۰۰ حدود ۴۳۰ گرم طلا برای شوهرم فروختم حتی یه گرم هم برام نخرید 

با درآمد ۲۰۰ صددرصد پول طلا داره نمیخواد بخره حالا طلا هیچ حداقل یه چیزی غیر گل بخره منم از گل خالی ...

اصلا ربطی به درامد نداره ، فلسفه ی هدیه یه چیز دیگه ست

چقدر پر توقعید

عزیزم من به اندازه وسع همسرم می‌خوام ،خب اگه نداشت که یه شومیزی چیزی میخواستم ،بعد هم من سال ۱۴۰۰ حد ...

خب چرا منطقی باهم صحبت نمی‌کنید

بگو بریم بیرون میخوام خرید کنم نگو چرا گل خریدی

بگو طلا میخوام ندارم

اصلا ربطی به درامد نداره ، فلسفه ی هدیه یه چیز دیگه ستچقدر پر توقعید

من نمیتونم مثلا بگم مهمه این هست به یادم بود وقتی درآمد داره کم بذاره یعنی من ارزشی نداشتم براش همسر منم ساعت خرید من خوشحال نشدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب چرا منطقی باهم صحبت نمی‌کنیدبگو بریم بیرون میخوام خرید کنم نگو چرا گل خریدیبگو طلا میخوام ندارم

از یه ماهه دارم میگم من طلا میخوام عروسی فامیل نزدیک داریم همه ی‌فامیل ما هم بسیار طلایی هستند هزار باز بهش گفتم،میگه روز زن برات میخرم ،روژ زن میگه تولد ،تولد میگه الان طلا بخاطر دلار گرونه وایسا هفته ی دیگه ارزون میشه و....