2777
2789

۳ ماه مداوم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی همون یبار اقدام باردار شدم ولی سه ماهگی سقط شد 

دومی هم بعد از دو سال....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بعد پنج سال و خورده ای کلی دوا درمون دقیقا دو سه ماه بود بیخیال شدم و خواستم برم آی وی اف تو مراحلش گفتن مشکوکی به بارداری و بتا برام نوشت و باردار بودم دخملم سی و دو هفتشه. 

خودت و همسرت چند سالتونه ؟ کاش زودتر همسرت ازمایش میداد 

من ۴ ماه اقدام بودم نشد رفتم دوباره دکتر زنان هرچی گفتم ازمایش بنویس گفت نه زیر یک سال نیاز نیست 

گفتم برو بابااا حالا اگ مشکلی بود من ۱ سال چشم انتظاری بکشم بعدش تازه بفهمم مشکل هست و تازه برم سراغ درمان ؟ 

شوهرمو فرستادم ارولوژ فهمیدیم یه مقدار کم تحرکی داره 

اگ میخواستم با حرف دکتر زنان پیش برم حالا حالا متوجه مشکل نمیشدم 

شما هم اگ خودت مشکلی نداری حتما شوهرتو بفرست 

راستی واسه جایی ک میخوای ازمایش بدی با دکترت مشورت کن 

من تو نی نی سایت شنیده بودم مراکز ناباروری رنج پایین رد میکنن یکم 

از دکتر همسرمم پرسیدم تایید کرد ! 

این نکته رو مد نظر داشته باش 

بهتره بره دکتر اورولوژ همسرت هم واسش سونو بنویسه جهت چک کردن اینکه واریوکسل نباشه هم آز اسپرم