2777
2789
عنوان

شوهرم رفته برا مادرشوهرم جشن گرفته من تنهام چه رفتاری درسته ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه نزدیکه خونشون برو اونجا

خداااایا این بدترین پیشنهاذ بود اینو پیچونده نبرده با خودش بعد این خودشو خراب کنه پاشه کجا بره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

اگه نزدیکه خونشون برو اونجا

ن روستان دوساعت دوره بعدم میگم ک هیچکی اصلا منو دعوت نکرده 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

والا ما که هیچی نگرفتیم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
یعنی رفتار تندی نشون بدم یا خودمو بزنم بی خیالی و کپه مرگمو بزارم و بی محل کنم؟؟چون واقعا دارم اتیش ...

من ادمی نیستم بحث کنم یا داد بزنم و قهر کنم حتی اما از درون نابود میشم با این کارش

بایدتوروهم میبرد...اومدازش بپرس که چرانبرده ببین چی میگه

پرسیدم خب میگ خب تو همیشه نمیای گفتم الانم دوس نداری باشی بعدم زیر چشمت زخم بوده گفتم زشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

دیگه شاید فقط خونواده خودشون دور هم جمعنسخت نگیر و به رو خودت نیاربه نظرم

این خودش یه مشکله بزرگه ک عروس رو جز خانواده ندونستن 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

وااای چ بدددد🥺من شوهرم اینطوری نیست خداروشکر الآنم زنگ زد گفت برو حموم ی دوش بگیر منم یکم خرید دارم (منظورش همون گل و کادو اینا بود ) بعدش بریم کیک بگیریم از اونجا بریم رستوران 

تو چرا نرفتی خببب!!

منو تو بازار کلا جا گزاشت و ادکلن مامانشو برد و رفت گف برم کادوشو بدم بیام نمیشینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40