xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2947 عنوان هیئت علمی پیام نور حقوقش چقدره 70 بازدید | 6 پست خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره بگه کسی که تو دانشگاه پیام نور هیئت علمی باشه استخدام رسمی حساب میشه ؟ سوالم به خاطر اینه که چون دانشگاه پیام نور دولتی نیست نمیدونم رسمی میشه یا خیر امروز | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوزی۷۳ عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 623 پیام نور به تازگی جذب نداره دانشگاه ازاد هئیت علمی تمام وقت ۴۰ تومنهیئت علمی وابسته ۱۵ اینا
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2947 پیام نور به تازگی جذب نداره دانشگاه ازاد هئیت علمی تمام وقت ۴۰ تومنهیئت علمی وابسته ۱۵ اینا عزیزم من صحبتم در مورد آدمی هست که هیئت علمی پیام نور هست پانزده سال هم سابقه داره
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2947 پیام نور به تازگی جذب نداره دانشگاه ازاد هئیت علمی تمام وقت ۴۰ تومنهیئت علمی وابسته ۱۵ اینا هیئت علمی وابسته چیه
زوزی۷۳ عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 623 عزیزم من صحبتم در مورد آدمی هست که هیئت علمی پیام نور هست پانزده سال هم سابقه داره با توجه به ندانستن شرایط فکر نمیکردم ۱۵ سال سابقه دارن
زوزی۷۳ عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 623 هیئت علمی وابسته چیه کسایی که استخدام دولت هستند و دکتری دارن چون نمیتونن هئیت علمی تمام وقت باشند و دو شغله محسوب میشن پس با تبصره هئیت علمی وابسته جذب میشنهمه شرایط با تمام وقت یکی هست فقط حقوق کمتر
xadijehhh مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2947 کسایی که استخدام دولت هستند و دکتری دارن چون نمیتونن هئیت علمی تمام وقت باشند و دو شغله محسوب میشن پ ... عزیزم ببخشید زیاد سوال کردم الان هیئت علمی پیام نور حقوق نسبتا خوبی داره ؟ و اینکه بعد بازنشستگی دولت بهش حقوق میده ؟