2777
2789

وای امروز داشتم با مشاور مدرسه حرف میزدم ازش کمک میخاستم...درمورد نوشخوار فکری...بعد داست میکفت ما باید به فکرامون که منفین توجه زیاد نکنیم،تو نباید فرای بدتو انقد بهشون توجه کنی،من میکفتم نمیتونم توحه نکنم،احساس میکنم اکه بهشون توجه نکنم احساس کمبود میکنن،احساس دوست داشته نشدن میکنن،دیکه بنده خدا انقد ازم ناامید شد که زد تو سر خودش🥲😂💔

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یه کار کردی مشاور خودش باید بره دنبال درمان 😂😂😂 😂 

ولی از حق نگذریم خب بعضی از افکار منفی باید بهشون توجه بشه خوب گفتی 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کار کردی مشاور خودش باید بره دنبال درمان 😂😂😂 😂 ولی از حق نگذریم خب بعضی از افکار منفی باید به ...

واییی نه،نکنه احساس کمبود کنه؟نکنه فکر‌کنه مشاور خوبی نیست؟درمورد من چی فکر میکنه؟؟؟🥸💔

ولی من باید به همشون توجه کنم،که احساس کمبود نکنن،فک نکنن کسی دوسشون نداره

واییی نه،نکنه احساس کمبود کنه؟نکنه فکر‌کنه مشاور خوبی نیست؟درمورد من چی فکر میکنه؟؟؟🥸💔ولی من باید ...

این بازی کثیفو تمووووومش کن تا منم روانی نکردی 😂😂😂

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
این بازی کثیفو تمووووومش کن تا منم روانی نکردی 😂😂😂

بخدا نمیتونممم😂😂الان نکنه تو احساساتت تاثیر بزارممم؟نکنه باعث شم تو ام نوشخوار فکری بگیری...

حلالم کن

مشاور باس صبور باشه 😌

بنده خدا دیوونه شده از دستم،هی میومد از یه روش دیگه بیان کنه،هی من دوباره بدترش میکردم...اومد بگه تو شکلاتای خیلی خوشمزه و گرون داری،یه مهمونی میاد برات که دوسش نداری،شکلاتارو میدی بهش؟ازش با تمام وجود پذیرایی میکنی؟منم گفتم آره،یوقت ناراحت نشه،یوقت احساس ناکافی بودن پیدا نکنه...😂💔رسما داشت دیوونه میشد بنده خدا

بنده خدا دیوونه شده از دستم،هی میومد از یه روش دیگه بیان کنه،هی من دوباره بدترش میکردم...اومد بگه تو ...

🤣🤣

جهت اطلاعتون بگم بعضی وقتا خواهرم از کاربری من استفاده میکنه👭