2777
2789
عنوان

من فردا امتحان دارم😐 از استرس زده به معدم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 72 پست
دانشگاه میرفتم اینقدر این روزا رو داشتم الان برو بخواب ساعت ۵ ونیم پاشو با چشم یه مرور کن یا تست بزن ...

اصلا خوابمم نمیاد از شانسم 

دلم نمیخواد دیگه مرور کنم هرچی شد بشود

🌱🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا خوابمم نمیاد از شانسم دلم نمیخواد دیگه مرور کنم هرچی شد بشود

من اینقدر میخواندم که یهو سرم رو کتاب پرت میشد یه سری میخواستم از پله های دانشگاه بیافتم پام ول شد از بی خوابی . پس برو بخواب تا صبح سرحال بشی استرس نداشته باش اگ تمام تلاشتو کردی

اصلا خوابمم نمیاد از شانسم دلم نمیخواد دیگه مرور کنم هرچی شد بشود

بیخیال بابا تهش میشی ی لیسانس بیکار اگه خیلی بچه درسخون باشی میشی ی کارمند ساده استرس بزارکنار

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
کمره کم هم یه استرسالان کلی دارو مصرف میکنم خوب شم با این وضعم عمرا دیگه

ببین نمره ات کم بشه چی میشه آخر که قبول میشی. همیشه زمان استرس بدترین حالت را درنظر بگیر ببین چه اتفاقی میفته و استرس را از خودت دور کن. برای این موارد پوچ ناراحت نشو. البته خودم بعد از سالها به این نتیجه رسیدم. پس برای اتفاقی که نیفتاده غصه نخور و ماتم نگیر. اعتماد به نفس داشته باش و افکار منفی را از ذهنت دور کن. عبارات تاکیدی مثبت را زیاد تکرار کن. 

نمونه سوال حل کن

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

یعنی چی🤦🏻‍♀️

تو همون دوران دانشگاهم ۲۳ ۲۴ سالم بود شوهرم بهم خیانت کرد به جای طلاق بخشیدم بدترین تصمیم زندگیم بود الان دوتا بچه کوچیک دارم دیگ نمیتونم برگردم عقب طلاق بگیرم .