2777
2789

نامزد منظورم دوست پسره به زودی ازدواج میکنیم(الان میان میگن دوستی با نامحرم حرامه)😐

خودش هروقت میاد دنبالم برام گل میخره باکس گل و دسته گل و حتی شده شاخه گل تولدم هم برام انگشتر گرفت منم تولدش جبران کردم و کادوی خوبی گرفتم در کل توی این رابطه کمتر از اون خرج نکردم و دستم توی جیب خودمه ولی اون درکش بالاس و همش میگه من باید خرج کنم و میریم بیرون همش میگه چی بخرم برات ولی تاحالا مستقیم چیزی درخواست نکردم حالا با این وجود نگه این دختره چقد پپه و بی عرضه س هیچی ازم درخواست نمیکنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستپسر وظیفه نداره خواسته های دختر رو برطرف کنهحالا اگر خودش خرج میکنه با خودشه ولی دیگه درخواست کر ...

منم اصلا غرورم اجازه نمیده درخواست کنم دستم تو جیب خودمه ی جاهایی من حساب کردم حتی دوستام و دور و بریام همش میگن بی عرضه ای

خیلی ضایست تو چیزی درخواست کنی تو دوران دوستیاون خودش باید شعورش برسه خرجت کنه ک خب خرجم داره میکنه ...

منم همینو میگم الان با توجه ب این چیزا خودش درکشو داره دگ درسته؟ من درخواست کنم حس میکنم ضایع س ولی از طرفی میگم حس مردونه ش رو نکوبم بگه این دختره بی عرضه س یا خیلی ساده س

منم اصلا غرورم اجازه نمیده درخواست کنم دستم تو جیب خودمه ی جاهایی من حساب کردم حتی دوستام و دور و بر ...

اونی که میگه بی عرضه ای خودش تیغ زن و بِکَنه که میگه از دوست پسرت درخواست کن

منم اصلا غرورم اجازه نمیده درخواست کنم دستم تو جیب خودمه ی جاهایی من حساب کردم حتی دوستام و دور و بر ...

چه ربطی به بی عرضگی داره!!!

پسر مردم مسئول برطرف کردن نیاز مالی دختر مردم نیس

با اون دوستای تیغ زنت هم کات کن

واااا اگه چیزی درخواست کنی که بدتره

خب من همینو میگم غرورم اجازه نمیده میگم زشته وگرنه منم اندازه اون خرج کردم ولی میگم یوقت با اینکارا اون حس مردونه ش رو خدشه دار نکنم یا بگه این دختره بی عرضه س

منم همینو میگم الان با توجه ب این چیزا خودش درکشو داره دگ درسته؟ من درخواست کنم حس میکنم ضایع س ولی ...

نه بابا این چه تفسیریه

اتفاقا ازت مطمئن میشه میگ چه دختر چشم و دل سیریه مث بقیه دنبال عابر بانک نیس 

دوستی در همین حد ک مناسبتا کادوی خوب بگیره ودیت هارو حساب کنه اوکیه