2777
2789
عنوان

خیلی ساده ام که نمیتونم از نامزدم چیزی بخوام🥲👀

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست

اونایی که میان میگن بزار بگن

دلشون خوشه ی چیزی گفته باشن

کی اهمیت میده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اینا زرنگی نیست عزیزم، مهم اینه خودش شعور داره بخره

منم همینو میگم وقتی خودش شعورشو داره واقعا لازمه من چیزی بگم؟ از طرفیم میگم حس مردونه ش رو خراب نکنم بگه این دختره بی عرضه س یا کم ارزشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ وقتی طرف همه چی میخره چه پپه بودنیبیشتر از اون ازش بخوای حس بکن بودن میدی

حس میکنم خوشش میاد از دخترای بکن اخه همش میگه مرد باید فلان کارو کنه برای طرفش باید خرج کنه میگم یوقت من بی ارزش نشم جلوش؟

چه ربطی به بی عرضگی داره!!!پسر مردم مسئول برطرف کردن نیاز مالی دختر مردم نیسبا اون دوستای تیغ زنت هم ...

عزیزم من نیاز مالی ندارم دستم تو جیب خودمه چ بسا ی سری جاها من حساب کردم و کادو خریدم منظورمو اشتباه متوجه شدی فک کنم

منم همینو میگم وقتی خودش شعورشو داره واقعا لازمه من چیزی بگم؟ از طرفیم میگم حس مردونه ش رو خراب نکنم ...

آره از اون لحاظ خوبه خواسته داشته باشی در حد معمول، البته نه واسه کندن، به قول خودت واسه اینکه دلش خوش باشه که خواسته تو رو براورده کرده، خوبه بنظرم برو تو کارش 😄

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره از اون لحاظ خوبه خواسته داشته باشی در حد معمول، البته نه واسه کندن، به قول خودت واسه اینکه دلش خ ...

ینی مثلا از این شروع کنم بیرون اگه گفت چیزی برات بخرم قبول کنم؟😐

اره خرج نزار رو دستش 

بعدا بگو چرا برا فلانی خرج کرد 

مرد باید خرج کنه تا حس تامین کننده بودنش ارضا بشه .

قوی باش و استوار ✨... که تو بی آنکه بدانی ، ستون ناپیدای خیمه دیگرانی ❤️‍🩹
پس مشاوره تخصصی بدین😂

میانه رو باش نه بزار همش خرج کنه غرورت اذیت سه نه همش مستقل شو ک حس اینکه نیاز مالی بهش نداری تو چشم بیاد 

اندازه 

یه بار خرید قبول کن تو برای جبران ی چیز کوچیک بده یا جبران نکن برای چند تا خرید 

میانه رو باش نه بزار همش خرج کنه غرورت اذیت سه نه همش مستقل شو ک حس اینکه نیاز مالی بهش نداری تو چشم ...

خب من چون خودم مستقلم فک میکنم اخیرا خیلی مستقل رفتار کردم و گند زدم مثلا بار اخر رفتیم کافه ساعدی نیا از شکلات بسته بندی های خوشگل داشت گف کدومو بخرم برات مث بز نگاه کردم هیچی نگفتم چیکار کنم بعد این اصلاح شه