2777
2789
عنوان

خیلی ساده ام که نمیتونم از نامزدم چیزی بخوام🥲👀

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست
درسته ولی این برای وقتی هست که طرف شعورش نمی‌کشه و خرج نمیکنه برات وقتی دوست شما خودش میخره همه چی ل ...

منم همینو میگم الان من دگ چیزی نگم بهش دگ ؟ خودش اخه درک اینو داره ک باید خرج کنه همش میگه مرد باید خرج کنه فلان چیزو بخره

ولی من خیلیا رو دیدم که خانومه ادم کم خرج و جمع کنی بوده طرف رفته دوس دختر پیدا کرده تا خرج اونو بده

خوب اون دیگه فرق می‌کنه اونا زن و شوهرش که شوهر وظیفه داره و زنش می‌تونه ازش بخواد ولی  اسی فعلا تو مرحله دوستیه تقاضای زیادی داشته باشه طرفش فکر دیگه میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینو میگم الان من دگ چیزی نگم بهش دگ ؟ خودش اخه درک اینو داره ک باید خرج کنه همش میگه مرد باید ...

والا نظر و تجربه من اینه چون خودش خرج می‌کنه نیازی نیست شما بگید ولی نامزد رسمی شدین و ان شااله زن و شوهر اون فرق میکنه