2777
2789
عنوان

چرا اعتراف به کسی که دوسش داریم اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 18 پست
چقد احتمال مدید بگه آره؟چقدر مبشناسیش که طوری بگه نه که دلت رو نشکنه و فقط ناراحت شی؟من خودم ۳ سالی ...

فعلا نمیگم غیر مستقیم تلاش میکنم برا به دست آوردنش بمونه شاید بعدا گفتم

میدونی من میگم حتی اگر دلمم بکشنه خیلی هم عذاب بکشم بعد دو سال اروم میشه اما الان چی؟ صبح تا شب همش تو فکر شم چند ساله درگیرم و معلومم نیست چی بشه اگر بخواد بره بالاخره یک روزی باید با این سوگواری مواجه بشم چه الان چه بعدا الان فقط داره عمرم به پای کسی میره که نمیدونم میخواد منو یا نه🤦🏻‍♀️ که یک روزی هم بره باز به همین پله الان برمیگردم

ببین این شخصیت رک که شما میگی فکر نکن خیلی حسنه،آدم رک هم میتونه بازیت بده و تا یه جایی بکشونتت و بع ...

اگر بگه آره زیر نظر خانواده جلو میرم همینطوری پنهانی باهاص حرف نمیزنم که بازیم بدع

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بگه آره زیر نظر خانواده جلو میرم همینطوری پنهانی باهاص حرف نمیزنم که بازیم بدع

اونم قطعا میاد میگه چشم😂

پسر خودشم عاشق بشه باید یه مدت پنهانی لوندی کنی که جذب بشه،این که دیگه خودتم پیش قدم شدی،معلومه تا چن وقت ناز کن رابطه پسره اس.خواستگاریش نرفتی که زیر نظر خانواده جلو برین.

چی فک کردی خداییش اسی؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨