mmmmelina مدیر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1149 عنوان بارداری پنهان | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 37 پست دوستان من خبر مرگم ایشالا قرص اورژانسی خوردم پریود شدم تموم شد رفت الان شکمم باد کرده درد شدید حالت تهوع دارم😭😭😭بدون دخول رابطه داشتم بکارت دارم هنوز ی رابطع خیلی ساده😭😭😭😭دلم میخاد خودکشی کنم دیروز | 17:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmelina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1149 سلامبارداری ربطی به باکره بودن نداره.پس شما خون پریودیت از کجا خارج میشه؟پس مسدود نیس دیگه.بکارت به ... خداروشکر من فک کردم بارداری پنهانی ک میگن خونریزی شدید دارن آخه من خونم خیلی قرمز بود
mmmmelina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1149 ای خدااااااا باردار نیستی آه اسپرماس گردنتو گرفته آخه مشکل اینجاست نامزدم میگ نریختم من ی عالمه فحش دادم بهش
mmmmelina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1149 مردماین همه سعی و تلاش میکنن نمیشهمطمئنا باردار نیستی خیلی آخه دل درد کمر درد دارم
mmmmelina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1149 داری میگی خونریزی زیاد داشتی پس یعنی پریود شدی و پریودی با حاملگی محاله. اون خون لانه گزینی در حاملگ ... خونش خیلی قرمز بود پیش از حد ولی ترسیدم دیگواسه همین میگم دل درد شبیه پریود دارم
fatemeh__hn عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 671 خونش خیلی قرمز بود پیش از حد ولی ترسیدم دیگواسه همین میگم دل درد شبیه پریود دارم برون یکم مطالعه کن دختر انقدر منو دق نده. این پیج اینستاگرام رو فالو داشته باش تا هم از رابطت لذت ببری هم انقدر استرسی نشی vaginismus. irr
mmmmelina مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1149 برون یکم مطالعه کن دختر انقدر منو دق نده. این پیج اینستاگرام رو فالو داشته باش تا هم از رابطت لذت بب ... مرسی😂🥲
moukii عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 3252 خداروشکر من فک کردم بارداری پنهانی ک میگن خونریزی شدید دارن آخه من خونم خیلی قرمز بود چرا پیشگیری ندارید؟می ارزه به استرسش؟
قاصدکggg عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 613 ب اون شدت درد نداره در حد درد پریوده من کیستم دارم اخه خوب پس چیزی نیس دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔