2777
2789
عنوان

بارداری پنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

بارداری ربطی به باکره بودن نداره.پس شما خون پریودیت از کجا خارج میشه؟پس مسدود نیس دیگه.بکارت به معنای مسدودی نیس

حتی یه سرچم کنی میفهمی

ولی اگه اون مایع...بخوره ربطی نداره و بارداری اتفاق میفته.

دوم اینکه شما دیگه پریود شدی و قرص خوردی بارداری ممکن نیس

ینی نیسم کمر درد دیوونم کرده صددرصد نیسم ینی عزیزم؟

ن بابا  گفتم ک من سه روزه پاک شدم کمردرد دارم پایین کمرم میسوزه برا همین بیشتر استراحت میکنم  بارداری کجا بود من بارداری اولم از حالت تهوع همش تو دستشویی پلاس بودم

وقتی هنوز درمورد کارکرد بدن خودتون هیچ اطلاعی ندارید اخه چرا وارد روابط جنسی میشید؟ اولا باردار شدن هیییچ ربطی به بکارت و باکرگی نداره. هزاران خانم هستن که باوجود هایمن باردار شدن. وقتی منی دهانه واژن بریزه احتمال بارداری هست. 

دوم اینکه شما میگی پریود شدم. خب اخه با عقل جور درمیاد که ادمی که پریوده حامله باشه؟ قطعا نه. اونایی که اینجوری میگن ما در حین بارداری پریود میشدیم یا دروغ میگن یاام اونو با خون لانه گزینی اشتباه گرفتن. 

سوم اینکه چه لاپایی باشه چه نه رابطه محافظت شده داشته باش. قرص اورژانسی برای بدنت سم خالصه. چه بسا خانم هایی که با اورژانسی هم باردار شدن. 

ینی نیسم کمر درد دیوونم کرده صددرصد نیسم ینی عزیزم؟

عزیزم برو دکتر اگه سمت راستت درد میکنه دل درد شدید داری لکه یا خونریزی داری حتما برو اینا علایم بارداری خارج از رحمه یا ی وقت اپاندیس سمت راست دردش

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزیزم برو دکتر اگه سمت راستت درد میکنه دل درد شدید داری لکه یا خونریزی داری حتما برو اینا علایم بارد ...

ب اون شدت درد نداره در حد درد پریوده 

من کیستم دارم اخه

وقتی هنوز درمورد کارکرد بدن خودتون هیچ اطلاعی ندارید اخه چرا وارد روابط جنسی میشید؟ اولا باردار شدن ...

من خیلی خونریزی داشتم دقیقا از شنبه تا چهارشنبه پنج شنبه لکه قهوه ای اومد

من خیلی خونریزی داشتم دقیقا از شنبه تا چهارشنبه پنج شنبه لکه قهوه ای اومد

داری میگی خونریزی زیاد داشتی پس یعنی پریود شدی و پریودی با حاملگی محاله. اون خون لانه گزینی در حاملگی لکه بینی هست. مثل خون پریودی زیاد و روشن نیست