2777
2789
عنوان

بارداری پنهان

229 بازدید | 37 پست

دوستان من خبر مرگم ایشالا 

قرص اورژانسی خوردم پریود شدم تموم شد رفت 

الان شکمم باد کرده درد شدید حالت تهوع دارم😭😭😭

بدون دخول رابطه داشتم بکارت دارم هنوز ی رابطع خیلی ساده😭😭😭😭دلم میخاد خودکشی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفخ داری🫠

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
نفخ داری🫠

تو همین سایت یکی زده بود من ۴ ماه باردار بودم پنهان بود عادت میشدم😭😭😭من رابطم با نامزدم معذرت میخام در حد لاپایی بود 

هنوز بکارت دارم 

ده دقیقه بعد قرص خوردم خیلی حالم بده😭

تو همین سایت یکی زده بود من ۴ ماه باردار بودم پنهان بود عادت میشدم😭😭😭من رابطم با نامزدم معذرت میخ ...

ببین اون پریود ک توی بارداری اتفاق میفته شاید در حد چند لکه یا چند قطره خون باشه نه یه خونریزی کامل...

هیچی نیست الکی نگران نشو

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
پس چی میگن من ۴ ماه حامله بودم پریود شدم😭😭من هنوز بکارت دارم معذرت میخام در حد رابطه لاپایی بود😭� ...

من الان اصن جلوگیری ندارم اون روز فک میکردم باردارم پریود شدم از هزارتا زن شاید 5نفری اینطوری بشه ک باردار باشه و پریود شه زمانی ک پریود میشی و خونریزی داشته باشی ینی لقاح انجام نشده

ببین اون پریود ک توی بارداری اتفاق میفته شاید در حد چند لکه یا چند قطره خون باشه نه یه خونریزی کامل. ...

من قشنگ خون قرمز و با لخته بود خونش دیگ خیلیییییی قرمز بود لخته ام اومد ازم 

من الان اصن جلوگیری ندارم اون روز فک میکردم باردارم پریود شدم از هزارتا زن شاید 5نفری اینطوری بشه ک ...

وای انقد استرس دارم 

سمت راست تخمدانم درد میکنه پلی کیستیک دارم

ولی خیلی دل درد دارم شکمم سفت شده 

من قشنگ خون قرمز و با لخته بود خونش دیگ خیلیییییی قرمز بود لخته ام اومد ازم

هیچی نیست پس

ببین اون پریود ک توی بارداری اتفاق میفته شاید در حد چند لکه یا چند قطره خون باشه نه یه خونریزی کامل. ...

من هم تنبلی تخمدان دارم هم پلی کیستیک 

شکمم خیلی سفت شده

وای انقد استرس دارم سمت راست تخمدانم درد میکنه پلی کیستیک دارمولی خیلی دل درد دارم شکمم سفت شده

منم سمت راستم بعد از پاک شدن بعضی وقتا درد داره حتی دو شب قبل نمی‌تونستم ب پهلو راست بخوابم بارداری ب این اسونیم نیس 

منم سمت راستم بعد از پاک شدن بعضی وقتا درد داره حتی دو شب قبل نمی‌تونستم ب پهلو راست بخوابم بارداری ...

ینی نیسم 

کمر درد دیوونم کرده 

صددرصد نیسم ینی عزیزم؟