2777
2789
عنوان

مشورت درمورد انتخاب خواستگار بیاااید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 99 پست

من باشم به پارتنرم میگم بیاد جلو و به بابا و مامانم معرفی میکنم بلاخره خب نظر پدر خیلی مهمه و اگه بابام تایید کنه و بگه آدم درستیه و گفته واقعا تا یه سال جور میکنه میاد خواستگاری حرفش درسته و خانواده بپسنده اونو انتخاب میکنم

اگر دلت با دوستپسرته بگو الان بیاد خواستگاری که خانواده ها در جریان باشنبعد مراسمات و ... باشه برای ...

خانواده هامون درجریانن اما ازنظر مالی و موقعیتی خیلی موقعیت مناسبی نیست(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مراجع من بودی بهت میگفتم تو درگیر احساسات و هیجانت شدی. چون مدتیه با این پسر دوستی و بهش علاقه پ ...

دقیقا خودم سر همینا با اکسم بهم زدم خیلی هم دوستش داشتما ولی همسرم یه چند سالی ازش جلوتر بود حداقل 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من باشم به پارتنرم میگم بیاد جلو و به بابا و مامانم معرفی میکنم بلاخره خب نظر پدر خیلی مهمه و اگه با ...

پدرم تاییدش میکنه نسبتا اما با پروسه طولانی ازدواج موافق نیست)؛

الآن سن ازدواج نیست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

هیچکدوم این خواستگارایی که گفتی به درد نمیخورن 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

از الان قیافشون به دلت نیست 

فردا ازدواج کنی ک چندشت میشه کلا چون الان تو بهترین حالت میبینی فردا فکر کن صبح زود قراره بببنی زمانی و ثورتشم نشسته 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

شغلت چیهدوس پسرت دوسش داری بمون اولی چون با مادرش شریکه دردسره دومی هم ک به دلت نیس

من تازه دانشگاهمو تموم کردم هنوز شاغل نشدم

اولیه کلا زیر چتر پدرمادرشه دکترا داره سنی ازش گذشته!! اسما شریک نیست و مستقله ولی اون یکی عروسشون از دستشون خون گریه میکنه

بهش طلاهای سنگین کادو میدن اما میرن خونش کشوهاشم حتی میگردن و ‌پشتش حرف میزنن

بیچاره اون پسر که نمیدونه داری به خواستگار های دیگه فکر میکنی

چرا ندونه؟ اتفاقا میدونه و درک میکنه فشاری ک تحمل میکنم رو. برای همین بیشتر تلاش میکنه

منم این فشارهارو بخاطر اون و اینکه دوسش دارم تحمل میکنم وگرن زن یکیشون میشدم میرفتم دیگه

پدرم تاییدش میکنه نسبتا اما با پروسه طولانی ازدواج موافق نیست)؛

نمیدونم حقیقتا

اما فقط همین که پدرت تایید و راضی باشه خوبه 

یعنی مثلا میگه که یه سال وایسی بد میشه یا دوست پسرت گفته بهد اون هم طول میکشه ؟

جون من توی فیلما و زندگی واقعی خیلی افراد رو دیدم که خانواده راضی نبوده و ازدواج کردن و بد ترین اشتباه شده

دقیقا خودم سر همینا با اکسم بهم زدم خیلی هم دوستش داشتما ولی همسرم یه چند سالی ازش جلوتر بود حداقل

پشیمون نشدی؟

تونستی اونطوری عاشق همسرت بشی؟

یادش نمیوفتی تو زندگی؟

دوست پسرتو بترسونش بگو من به خواستگارم جواب بله دادم و دیگه کات کنیم
ببین واکنشش چیه، اگه سریع کوتاه اومد که مرد زندگی نیست و توی زندگی مشترکم ازش آبی گرم نمیشه
اگه فقط با چت و دوتا زنگ زدن اصرار کنه، ینی دلش باهات هست ولی بازم جرئتشو نداره و مرد زندگی نمیشه برات، نمیشه کسی که بتونی بهش تکیه کنی و دلگرمش باشی
و درصورتی مرد زندگیه که پا پیش بزاره و نشون بده واقعا خواهانته
در غیر این صورت اشتباه محضه پاسوز این دوست پسرت بشی
البته دل شیر میخواهد و مرد کهن! نمیدونم از پس اینکار بر میای یا میخوای عمرتو تباه کنی
اون خواستگارتم که میگی کچله، به نظر من اخلاق و منش و دین مهم تر از ظاهره، ولی اگه دیگه نمیتونی تحمل کنی قطعا ولش کن چون قراره تا آخر عمرت تحملش کنی
خواستگار اولیتم دوتا جلسه باهاش حرف بزن، مشاوره ازدواج برو و ی دلیل منظقی واسه رد کردنش پیدا کن تا بعد پشیمون نشی
ی راهم هست که قید هر سه تا رو (با منطق،عقل، فکر و مشاوره رفتن) بزنی و امیدت به خدا باشه، قول میدم خدا بهترین شخصی که فکرشم نمیکنی برات جور میکنه. 

? 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚋𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚎