2777
2789

من ۳۲ سالمه خونریزی پریودم کم شده 

ازمایش ذخیره و اف اس اچ و سونو .. انجام دادم پارسال 

رفتم پیش یکی از این دکترهای که آی وی اف میکنن 

بهم گفت یائسه زودرس شدی و زود بیا ذخیره کن  ممکنه تخمک هم نداشته باشی

من یکسال شبانه روز گریه میکردم 

امروز رفتم پیش یه دکتر دیگه که هم استاد دانشگاهه و بسیار هم معروفه ولی آی وی اف انجام نمیده  

بهم گفت هرکی بهت گفته یائسه شدی غلط کرده !

مثع من 

۴۰روز خون ریزی شدید داشتم 

جوری بود که ادرارمم خونی بود دیگه

رفتم دکتر گفت نازایی و نمیدونم کلی کیست ریز داری

و باید حتما تا آخر سال تحت نظر باشی و بچه دارشی و کلی دارو نوشت برام😐

حالا من عقدم هنوز اینقدر حالم بد بود که حد نداشت

به دختر عمم گفتم بنده خدا کلی تحقیق کرد یه دکتر خوب پیدا کردیم رفتیم اونجا گفت نه کیست داری نه تنبلی داری نه نازایی هرکی گفته ....خورده

تمام داروهامو قطع کرد فقط چنتا ویتامین نوشت برام

متاهل🩷🍃
مثع من ۴۰روز خون ریزی شدید داشتم جوری بود که ادرارمم خونی بود دیگهرفتم دکتر گفت نازایی و نمیدونم کلی ...

واقعا لعنت بهشون که بخاطر پول هر دروغی میگن 

من یکسال دارم گریه میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا لعنت بهشون که بخاطر پول هر دروغی میگن من یکسال دارم گریه میکنم

حالا من خون ریزیم بخاطر استرس شدیدی بود که داشتم😐

پیش این دکتر دومیه که رفتم کلی آزمایش نوشت برام

سونو دادم

پاپ اسمیر

هیچی نبوووود گفت استرس نداری؟!

دیگه متوجه بودیم بخاطر استرسم بود و از طرفی چکاب کامل داده بودم یکم آهن و ویتامین دی بدنم کم بود دیگه همونارو برام نوشت گفت برو اصلا الکی غصه نخور

بعضی دکترا دنبال موش آزمایشگاهین

متاهل🩷🍃
حالا من خون ریزیم بخاطر استرس شدیدی بود که داشتم😐پیش این دکتر دومیه که رفتم کلی آزمایش نوشت برامسون ...

نه عزیزم 

دنبال پول هستند

دکتر اولی که من رفتم سالهای ساله داره کار میکنه آی وی اف میکنه منتها بچهاش خارجن خرج بچهاشو داخل خارج باید از کیسه من و بقیه در بیاره 

نه عزیزم دنبال پول هستنددکتر اولی که من رفتم سالهای ساله داره کار میکنه آی وی اف میکنه منتها بچهاش خ ...

ارع اینم هست

خدا خودشونو دچار کنه من واقعا عذاب کشیدم فکر کن عقد باشی و دکتر بهت بگه نازایی از در اتاق با گریه اومدم بیرون شوهرم اصلا شوکه شده بود

تا یکماه دوتایی باهم گریه میکردیم اون صرفا بخاطر من ناراحت بود 

من بخاطر نازا بودنم😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
مثع من ۴۰روز خون ریزی شدید داشتم جوری بود که ادرارمم خونی بود دیگهرفتم دکتر گفت نازایی و نمیدونم کلی ...

دقیقا منم همینطور، خونریزی زیادو فیبروم داشتم. دکتره گفت به فکر تخمک اهدایی و رحم اجاره ای باش. رفتم یه دکتر دیگه فقط گفت اقدام کن، طبیعی باردارشدم.

ارع اینم هستخدا خودشونو دچار کنه من واقعا عذاب کشیدم فکر کن عقد باشی و دکتر بهت بگه نازایی از در اتا ...

خدا شاهده پارسال همین موقع ها رفتم پیش همین دکتر اولیه 

بهم گفت یائسگی زود رس گرفتی 

چون محرد هم هستم دنیا رو سرم خراب شد 

گفتم خدایااگه متاهل بود باز هم یه چیزی !!!

الان چه جوری ازدواح کنم !! به هرکی بگم فرار میکنه و میره

فقط میگم خدا پدر و مادر دکتر باوجدان و باسواد بیامرزه