2777
2789
عنوان

مشورت درمورد انتخاب خواستگار بیاااید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 99 پست
درستهمعمولا چیز زیادی نمیگم بهش چون تو فشاره و داره نهایت تلاششو میکنه نمیخوام اضطرابشو بیشتر کنمولی ...

اگه ممکنه یک روزی ترید کنی و بخوای با یکی از این مردا ازدواج کنی بهتره از قبل مشکلاتتو بدون تا بعدش شوکه شه ...

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اگه مراجع من بودی بهت میگفتم تو درگیر احساسات و هیجانت شدی. چون مدتیه با این پسر دوستی و بهش علاقه پ ...

خانواده هامون هردوطرف درجریان هستن

بخصوص خانواده اون 

خیلیم باهم ارتباط خوبی داریم اتفاقا مادرش همش میگه بیایم نشون بزاریم قبل خدمت

اما پدر من با این سبک نامزدی اصلا موافق‌ نیست):

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بدونی بقیه چه بلایی سرم دارن میارنحالمو از هرچی جمع خانوادگی بهم زدنی مشت خاله زنگ ک همشون از شو ...

خب خدا خیرت بده

از یه مشت خاله زنک که حتی توی زندگی موفق هم نیستن چه انتظاری داری؟

اتفاقا باید برعکس نظر اونا عمل کنی چون ظاهراً عقل ندارن

اگه ممکنه یک روزی ترید کنی و بخوای با یکی از این مردا ازدواج کنی بهتره از قبل مشکلاتتو بدون تا بعدش ...

نه ازدواج ک نمیکنم

تاپیکم بیشتر بخاطر شنیدن تاییدیه بود ک بهتره بمونم منتظرش((:

نمیدونم درکم میکنی یا ن

اگه هرکدوم رو ب تنهایی جلوم بذارن تو اولی چیزی جز موقعیتش نمیبینمتو دومی موضوع پوله چون هیچی دیگه از ...

من توی زندگی شدیداً تکلیفم با خودم مشخصه،یعنی وقتی تصمیمی داشته باشم(که البته خیلی منطقی تصمیم میگیرم)برمبنای همون حرکت میکنم،و به همین خاطر مشورت رو میپذیرم اما تصمیم گیری دیگران وایه خودم رو نه،اینار  گفتم تا بهت بگم که حرف دیگران رو بشنو اما سعی کن دیگران مسیرو واست انتخاب نکنن،توی نکاتی که گفتی،در مورد دونفر اول فقط مادیات بود،اما در مورد شخص سوم(دوست پسرت رفتی سمت اخلاق و خانواده)دقیقاً اشاره من همین بود،باید مشخص کنی که چه چیزی واست مهم تره و البته بیش از حد تحت تاثیر احساساتت هم قرار نگیری،خیلی زندگی هارو دیدیم که با وجود دوست داشتن به باد رفته،بنظرم اول خواستگارا و دوست پسرتو  از ذهنت بیرون کن و روراست ببین چه چیزی واست از همه مهم تره

اگه مراجع من بودی بهت میگفتم تو درگیر احساسات و هیجانت شدی. چون مدتیه با این پسر دوستی و بهش علاقه پ ...

از پسر ۲۳ ساله چه انتظاری داری؟

از کجا میدونی خانوادش در جریان نیستن 

از کجا میدونی که جلو نیومده

طفلک مراجعات 

خب خدا خیرت بدهاز یه مشت خاله زنک که حتی توی زندگی موفق هم نیستن چه انتظاری داری؟اتفاقا باید برعکس ن ...

درست میگی زیبا

بجای این حرفا من باید رو خودم کارکنم ک حرفای این اسکلا اعصابم خورد نکنه

خانواده هامون هردوطرف درجریان هستنبخصوص خانواده اون خیلیم باهم ارتباط خوبی داریم اتفاقا مادرش همش می ...

خب این خودش خیلی خوبه. 

نظر مامانت چیه در مورد این خواستگارا و دوستت؟

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
من توی زندگی شدیداً تکلیفم با خودم مشخصه،یعنی وقتی تصمیمی داشته باشم(که البته خیلی منطقی تصمیم میگیر ...

ادمیزاد بالاخره ب شغل و سرپناه نیاز داره

ولی ملاکم ادمیه که تربیت و ثبات روانی نسبی داشته باشه

از پسر ۲۳ ساله چه انتظاری داری؟از کجا میدونی خانوادش در جریان نیستن از کجا میدونی که جلو نیومدهطفلک ...

عزیزم شما کاسه داغتر از آش نشو لطفا.

من صرفا شرایط رو براشون روشن تر کردم.

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
خب این خودش خیلی خوبه. نظر مامانت چیه در مورد این خواستگارا و دوستت؟

مامانم خیلی دوسش داره و تاییدش میکنه چون منش و رفتارش ب خونواده منم ثابت شده‌ست. خب تقریبا از سال دوم رابطمون خانواده من درجریان قرار گرفتن( اون ماه ششم رابطمون منو با خانوادش اشنا کرد)

شرایط حتی واسه پدرمم قابل پذیرشه (از نظر سربازیش بابام میگه مشکلی نیست میره دیگه اما زیربار نشون و صیغه نمیره پدرم) درمورد وضعیت تحصیلیش ب بابام هیچی نگفتم):

از پسر ۲۳ ساله چه انتظاری داری؟از کجا میدونی خانوادش در جریان نیستن از کجا میدونی که جلو نیومدهطفلک ...

عزیزدلم من راهنمایی خواستم

طوری نیست من باید دقیقتر توضیح میدادم

از شماهم ممنونم بابت کمکتون❤️