2777
2789
عنوان

مشورت درمورد انتخاب خواستگار بیاااید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 99 پست

منتظر دوست پسرت بمون 

1 سال هست دیگه یا جلو میاد و ازدواج میکنی یا جلو نمیاد و شرمنده دلت نمیشی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ساله باهمیملطفا نگید اگه میخواستت طولش نمیداد ما از۱۷سالگی باهمیم نمیتونس اونوقت کهنه دانشگاهو تموم ...

خودت یه طوری جواب دادی که من هیچی نگم دیگه😄

شغل این دوستمون چیه حالا؟ 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
از چه جهت میگید؟

ازدواج باید زمانش برسه،منظورم بلوغ فکریه،بنظرم شما هنوز آماده نیستی،چون بین انتخاب چندتا خواستگار گیر نکردی،موضوع عمیق تر از اینه،فکر کن ببین چرا دو دل شدی؟اگر هرکدوم از خواستگاراتو تنها بزارن جلوت،نکته مثبتش واسه انتخاب در نظرت چیه؟اونوقت میبینی معیارهات از هر خواستگار به اون یکی چقدر متفاوته و این نشوندهنده اینه که شما هنوز اولویت و معیارهای ازدواج درنظرت مشخص نیست و به جمع بندی و تصمیم نهایی در مورد شخص مد نظر نرسیدی(منظورم شخص فرضی برای ازدواج در ذهنته)

سن زیادی نداری من میگم با دوست پسرت یکم بمون بگو بیاد خواستگاری حداقل رسمی بشید

بنظرت زیاد نیست؟ خودمم مثل تو فکر میکنم اما اطرافیان یجور باهام رفتار میکنن انگار ترشیدم و در حسرت شوهرم

درحالی ک دارم برای استخدامی و ارشد میخونم😭

همش این احساسو بمن میدن که این مواردو از دست نده حیفه پشیمون میشی😭

منطقی فکر کن چون دروغم نمیگن ممکنه پشیمون شی 

خودت یکی دوتا کن ببین چیکار میکنی 

از نظرم بهتره با رلت در جریان بزاری فشار خوانواده رو شاید بتونه زودتر بزاد خاستگاریت

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
بنظرت زیاد نیست؟ خودمم مثل تو فکر میکنم اما اطرافیان یجور باهام رفتار میکنن انگار ترشیدم و در حسرت ش ...

وقتی خودت هدف داری

دوست پسر داری

دوست پسرتم دوست داری

اونم پسر خوبیه

دیگه جای فکر میمونه بازم؟

ازدواج باید زمانش برسه،منظورم بلوغ فکریه،بنظرم شما هنوز آماده نیستی،چون بین انتخاب چندتا خواستگار گی ...

اگه هرکدوم رو ب تنهایی جلوم بذارن 

تو اولی چیزی جز موقعیتش نمیبینم

تو دومی موضوع پوله چون هیچی دیگه ازش به چشمم نمیاد

اما دوسپسرم واقعا مرد ارام و خوش رفتار و‌ ملاحظه گریه که میدونم درکنارش ارامش خواهم داشت

عرضه و جنم داره و تو همین سن کلی سرمایه برای خودش جمع کرده خانواده فوق العاده‌ای هم داره

مسئله من فشار اطرافیانمه ک همش بهم میگن اشتباهه رد کردن اینا و منتظر رسیدن به عشق موندن

منطقی فکر کن چون دروغم نمیگن ممکنه پشیمون شی خودت یکی دوتا کن ببین چیکار میکنی از نظرم بهتره با رلت ...

درسته

معمولا چیز زیادی نمیگم بهش چون تو فشاره و داره نهایت تلاششو میکنه نمیخوام اضطرابشو بیشتر کنم

ولی اره شاید اینطوری بهتره

تو کار ایمپلنت دندونهدرامدش خوبه ادم زرنگ و باجنمی هم هست

اگه مراجع من بودی بهت میگفتم تو درگیر احساسات و هیجانت شدی. چون مدتیه با این پسر دوستی و بهش علاقه پیدا کردی دوست داری آینده ت هم با اون باشه.

اما راستش رو بگم کم پیش میاد پسری که درسش رو تموم نکرده، سربازی ام نرفته، شغل ثابت هم نداره بتونه توی یک سال خودش رو جمع و جور کنه و بشه کیس مناسبی که خانواده تون بهش دختر بدن.

۶ سال هم میگی طول کشیده، درسته که توان ازدواج نداشتید قبل از این، اما حداقل باید یه حرکتی میزد تو این مدت. مادری، خواهری کسی رو در جریان قرار میدادین که قصدتون جدیه 

وگرنه با عرض پوزش، حتی اگر دوستتون هم داشته باشه فعلا داره با شما میره جلو تا ببینه خدا چی میخواد

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
وقتی خودت هدف داریدوست پسر داریدوست پسرتم دوست داریاونم پسر خوبیهدیگه جای فکر میمونه بازم؟

اگه بدونی بقیه چه بلایی سرم دارن میارن

حالمو از هرچی جمع خانوادگی بهم زدن

ی مشت خاله زنگ ک همشون از شوهرشون متنفرن و هی بمن میگن شوهرکن