2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 64 پست
من عرضه زندگی دارم ولی ادماش نمیزارن منم مث بقیه ادما میخوام زندگیم عادی باشه تو هیچی نمیدونی لطفا ...

نشستی گوشه خونه با کوچکترین حرفی میخوای خودکشی کنی

اگه بیای تو اجتماع سرکار ، جایی که همه دنبال سواستفاده، همه دنبال زیرپا خالی کردن و زمین زدنتن، بری تو زندگی مشترک روزی هزارتا حرف ریز و درشت از شوهر و خانواده شوهر و بچه و‌.... اونوقت میخوای چیکار کنی؟ آدم‌های ضعیف همیشه درد میکشن، آدم ضعیفه نباش

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه درس آنچنان ارزش سلامتی داره که خودت رو بکشی؟؟؟؟درسته درس مهمه اما هیچکس و هیچ‌چیزی ارزش جونت رو ...

ولی من نه مادر دارم نه پول دارم نه؟ زندگی هیچی کلا تنها راهم همینه

من امتحان ترم امروزمو خراب کردم🤧

واسه بعدی بخون 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
گوشیم پر نوشتس که اگ کسی بخونه افسردگی میگیره همشم زندگیمو حالت رمان نوشتمش😅ولی رو کاغذ نیست

رو کاغد بنویس نه داستان وار جوری که بتونی ازش راهکار بگیری و متوجه مسایل بشی 

لازمه اینکار اول صداقت با خودته که همه چیزی بنویسی و احساسی درونت نباشه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

منم انقدر مشکلات دارم اصلا تمرکزی ندارم مثلا فردا امتحان دارم رفتم تا ۴ و نیم خوابیدم اما خوب چیکار کنم برم بگم چون فشار برام میاد خودمو بکشم

منم خیلی تنهام دردام زیاده و فقط خودم میدونم و میریزم تو خودم اما هیچ چیزی دلیل بر خودکشی نیست

فکر میکنی اشتباهت همینه 

تو برای اینکه با چالش ها روبرو تشی میخواهی فرار کنی و اسون ترین راه اینه 

قشنگی زندگی همینه با چالشها رو برو بشی و بتونی با کمک خداوند ازش در بیایی

انجمن کم درامدان گمنام

یا انجمن اهمال کاران درسی گمنام میت. نه کمکت کنه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

عزیزم همه توی ی بازه از زندگیشون استرس و سرکوب درسی رو دارن ک بعدها بهش میخندن

کار پدر مادرت اصلا درست نیست ولی تو ب حرفشون سعی کن توجه نکنی میدونم سخته ولی خب دنیا کلا اینطوری طراحی شده ک سخت باشه.. تو اگه میتونی همون موسیقی رو ک گفتی پافشاری  زیاد بکن حتی ب زور برو یا اگه چیز دیگه ای دوست داری حتی اگه درس رو هم دوست داری با یورش دیگه و با کمک کسی بخون.. من خودم کنکوریم اگه کمکی بتونم بهت بکنم خوشحال میشم

فقط توی ی زمینه رشد کن حالا هرچی باشه موسیقی درس هنر های دیگه .. ی چیز یاد بگیر ک بتونی در سال های آینده برای خودت درآمد داشته باشی و مستقل بشی و وابسته پدرمادرت نباشی

و اینو بدون ک قرار نیست همیشه با پدرمادرت زندگی کنی

انشالله ب موقع اش از پیش پدرمادرت میری و کنار مردی ک تمام این روز ها رو واست جبران کنه زندگی میکنی😘

قوربونت بشم غصه نخور باشه؟😘😘🥰🥰💙💙

منم انقدر مشکلات دارم اصلا تمرکزی ندارم مثلا فردا امتحان دارم رفتم تا ۴ و نیم خوابیدم اما خوب چیکار ...

ببین چی انگیزه هات داره نابود میکنی 

اونا رو پیدا کن 

کنار بزار خود دوستی و خودمراقبتی بیار تو وجودت 

تو خودت مهمترینی برای خودت 

میدونی اگه معدلم کم بشه دیگ هیچکس منو نمیخواد 🥲

تو خثدت خودتو میخواهی؟؟؟ 

چرا میخواهی تز دیکرات ارزش بگیری خودت باید به خودت ارزش بدی