2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ریشه خستگی هات پیدا کن کن روح ما مثل پوست پیازه هی لایه لایه است و هر لایه ای یه احساسیه که خودشون ...

احساس شکست ندارم....دارم تو شکست ها زندگی میکنم....بریدم دیگه اما خوب چه کنم دیگه محکومم به زندگی

احساس شکست ندارم....دارم تو شکست ها زندگی میکنم....بریدم دیگه اما خوب چه کنم دیگه محکومم به زندگی

اونجایی که میبینی نصف نیمه رها کردی دوباره شروعش کن بساز بعد میبینی توانایی ساختن خیلی مسایل داری 

البته از خیلی مسایل هم باید گذشت و کنترلش نکن هی نگیم چرا چرا نشد چرا خراب شد و غیره

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید